Wakacje, Wakacje...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Kiedyś to straszyli szkołą specjalną. Ale trzy razy nie zdać można było, bo miałem przez rok (tyle się utrzymał) takiego delikwenta w klasie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Stwierdzasz to po czterech dniach w gimnazjum, w tym trzech dniach nauki? Powodzenia.ziomal pisze:Haha Całe gimnazjum to tak zwane badziewie
Za to KM - jak najbardziej, no nie?radeom pisze:nauki również brak
Ja tak myślę od 4 klasy podstawówki i dziwnym trafem w żadnym roku jeszcze nie wyszłoradeom pisze:Teraz 3 klasa i myślę, że w tym roku trochę się przyłożę.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
BluźniszMaciek pisze:Jak można nienawidzić chemii? Przecież to najprostszy przedmiot jaki mnie w życiu spotkał.reserved pisze:Nienawidzę chemii...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
B to przedmiot przyrodniczy, nie ścisły. Są rzeczy, których trzeba się nauczyć na pamięć, a są takie, które można zrozumieć.Jamnik pisze:Ja nie bardzo rozumiem, co ma wspólnego biologia z przedmiotami ścisłymi.
No, a chemia uczy o wielu praktycznych rzeczach na przykład o bitwie pod Grunwaldem.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
Tak zwane. Ironia...Maybach pisze:Gówno prawda.. Zobaczysz zresztą, dopiero zacząłeś..ziomal pisze: HahaCałe gimnazjum to tak zwane badziewie
![]()
[ Dodano: Czw 04 Wrz, 2008 23:12 ]
I jesteś człowiek przyziemionym.8239 pisze:No czyli możesz siedzieć do osiemnastki w gimnazjum, a potem laba.ziomal pisze:Musisz się kształcić do 18 roku życia, ale szkoły ponadgimnazjalnej ukończyć nie musisz...?
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia