Dni Transportu Publicznego 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
W 6319 bydło urwało mikrofon.Mr_Kolesław pisze:Denerwujące (z resztą jak co roku) były dzieciaki, które w kabinach autobusów musiały przycisnąć dosłownie każdy przycisk...
Trzeba przyznać, że pan Z. dopilnował precyzyjnego ustawienia wozów z wyjątkową dokładnością.mateusz72 pisze:Bardzo dobre było rozstawienie wozów MZA.
Zarządanie stawianiem wozów zgodnie z trzymanym w ręku planem przygotowanym przez kogoś innego chyba nie jest trudnym zadaniem? Sam osobiście ten plan zdrukowywałem zanim trafił na R-7.Jamnik pisze:Trzeba przyznać, że pan Z. dopilnował precyzyjnego ustawienia wozów z wyjątkową dokładnością.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Mylisz się. Wyegzekwowanie konkretnego ustawienia kilkunastu wozów z dokładnością do paru centymetrów jest trudnym zadaniem. Jeżeli nie było Cię przy ustawianiu wozów, to proponuję nie zgadywać. A jeśli byłeś, to powinieneś widzieć starania pana Z.MisiekK pisze:Zarządanie stawianiem wozów zgodnie z trzymanym w ręku planem przygotowanym przez kogoś innego chyba nie jest trudnym zadaniem?
Ale ja nie deprecjonuję zasług przy ustawianiu pojazdów. Plan był przygotowany wcześniej i przez kogoś innego, więc panom zostało tylko dopilnowanie tych bohaterskich centymetrów ustawienia. Mimo wszystko nadal nie uważam, że zarządzenie ustawieniem kilkunastu pojazdów więcej gabarytowych na ogromnym i pustym placu nie jest bohaterstwem, bo sam też bym sobie z tym świetnie poradził. Trudniejsze zadanie mają tu kierowcy manewrujący na przysłowiowe centymetry.Jamnik pisze:Mylisz się. Wyegzekwowanie konkretnego ustawienia kilkunastu wozów z dokładnością do paru centymetrów jest trudnym zadaniem. Jeżeli nie było Cię przy ustawianiu wozów, to proponuję nie zgadywać. A jeśli byłeś, to powinieneś widzieć starania pana Z.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No tak, przewoźników w ogóle na tych DTP nie było.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.