Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Hmm. Warte polecania kebaby to:
Arados na pl. Narutowicza 
Świętokrzyska róg Marszałkowskiej (i po prawej i po lewej podobno dobey, choć ja jadłem z tej lewej kebabowni
Zielna za Świętokrzyska ( akurat próbowałem w ''zielonym barze'')
Francuska róg Zwycięzców 
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
- R-9 Chełmska
Chodzi o kebaby "Diana" i "Alibaba" przy Bajce? Wg mnie bardzo kiepskie, lecą na ilość, a nie na jakość.Świętokrzyska róg Marszałkowskiej (i po prawej i po lewej podobno dobey, choć ja jadłem z tej lewej kebabowni
Wg mnie najlepszy kebab w Warszawie to "Sahara" (choć dawno tam nie jadłem). A na Bródnie zdecydowanie polecam dosyć nowy kebab "Amrit".
Tak. Po prawej (chyba Diana) rzeczywiście spora wielkosć, ale jakość całkiem też niezła, choć dla mnie najlepszy jest ''Arados''.radeom pisze:Chodzi o kebaby "Diana" i "Alibaba" przy Bajce? Wg mnie bardzo kiepskie, lecą na ilość, a nie na jakość.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
radeom pisze:Alibabaziomal pisze:Po prawej (chyba Diana)Swego czasu był to jeden z najlepszych kebabów w Warszawie, ale to stare dzieje.
A w Aradosie nigdy nie jadłem.
Jeśli jem kebab, to najczęściej w Aradosie
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
- R-9 Chełmska
- Solaris U10