Patrząc na zdjęcia i to i toBawiliście się w AGS czy tylko pozowaliście do zdjęć![]()
ZdjÄcia forumowiczĂłw
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- a/p TALENT
Wiem, ale kwestai jest taka że wchodzi wz. 2005 więc ten mundur przechodzi do rezerwy. Poza tym ten mój jest pozbawiony zdolności bojowej tzn. jest uszkodzony a WP takich nie chce. Kupić można na demobilu.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Kupić to wszystko dzisiaj można, a mundur nie jest pozbawiony flag na rękawach. Powiedzmy, że można nosić elementy umundurowania, ale bez flag,dystynkcji itp. Jeżeli nie paradujesz w tym wszystkim po mieście to załóżmy, że do ASG możesz sobie mieć. A co do tego jakie umundurowanie jest obowiązujące to w niektórych jednostkach można jeszcze zobaczyć żołnierzy w mundurach z PRLu, tzw. "żabkach":P
Flagi są naklejane na rzep, a także pieczęci MON-u. Ale masz 100% racji.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Hmm...
Symbolem I linii metra był żółw dla pani Prezydent. Czyżby MeWa zaprezentował nam symbol II linii metra?
Symbolem I linii metra był żółw dla pani Prezydent. Czyżby MeWa zaprezentował nam symbol II linii metra?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ho! MeWa ma nowy środek transportu. Można 208 zlikwidowaćMeWa pisze:Całe życie z osiołkami...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel