A Babice chcą za to zapłacić?ja0306 pisze:A jeszcze może to 220 kiedyś dać do Klaudyna, wtedy tam by się polepszyło znacznie z połączeniam do Warszawy
Linie mikrobusowe
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Ale żeś wymyślił. Tam jest 712 a po drodze do Klaudyna sam las więc mało trafna trasa.ja0306 pisze:nic o tym nie wiem to tylko moja myśl była o tym Klaudynie i 220?
Bastianie możesz mi wytłumaczyć czemu 203 nie może krańcować przy Forcie tylko będzie krańcować przy Księżycowej róg Kampinoskiej? Przecież od Fortu też jest dojście na osiedle a jest rondko (pętla) gdzie Solina spokojnie powinna się zmieścić.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- Bastian
- Sułtan Maroka
O ile Solina, a nie Libero. Nie wiem, początkowe plany mówiły o tej drugiej lokalizacji, ale to się zmieniło - nie wiem dokładnie, czemu.Piotrek pisze:Bastianie możesz mi wytłumaczyć czemu 203 nie może krańcować przy Forcie tylko będzie krańcować przy Księżycowej róg Kampinoskiej? Przecież od Fortu też jest dojście na osiedle a jest rondko (pętla) gdzie Solina spokojnie powinna się zmieścić.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
ZTM nie pisze:2008-12-01 | Zawieszenie linii 208 | Od dnia 01.12.br. (poniedziałek) zawieszone zostaje kursowanie linii 208.
Zawieszenie to dojdzie do skutku, o ile zamieszkujący przy ul. Włodarzewskiej moderator WAWKOM-u MeWa nie uiści do tego terminu dorocznej składki za serwer, zgodnie z informacjami zawartymi w odpowiednim temacie na Adminowni.
Strasz ludzi lepiej zamknięciem metra, a od 208 to się...Bastian pisze:ZTM nie pisze:2008-12-01 | Zawieszenie linii 208 | Od dnia 01.12.br. (poniedziałek) zawieszone zostaje kursowanie linii 208.
Zawieszenie to dojdzie do skutku, o ile zamieszkujący przy ul. Włodarzewskiej moderator WAWKOM-u MeWa nie uiści do tego terminu dorocznej składki za serwer, zgodnie z informacjami zawartymi w odpowiednim temacie na Adminowni.
![]()
![]()
''10 lat lat zapie*******a i wreszcie dali nam linię- kiedy mamy prawko''reserved pisze:Strasz ludzi lepiej zamknięciem metra, a od 208 to się...
[ Dodano: Wto 25 Lis, 2008 23:40 ]
Z pewnością, już wystosowały odpowiednie pismo.Bastian pisze:A Babice chcą za to zapłacić?ja0306 pisze:A jeszcze może to 220 kiedyś dać do Klaudyna, wtedy tam by się polepszyło znacznie z połączeniam do Warszawy
220 jest i trzeba się nim cieszyć.
Dobra, będę wredny i poruszę kwestię 217.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
ZTM:
2008-11-26 | Wydłużenie trasy linii 211 | Od dnia 1.12.br. (poniedziałek) wprowadza się zmianę trasy linii 211:
BUKÓW - Przyrzecze - Gąsiorowskiej - Główna - Modlińska (powrót:: Modlińska - Przyrzecze) - Aluzyjna - zawrotka - Aluzyjna - Sprawna ... - TARCHOMIN
Wprowadza się następujące zmiany przystankowe:
- likwiduje się przystanek DĄBRÓWKA WIŚLANA 01 zlokalizowany na ulicy Aluzyjnej za zawrotką w kierunku ulicy Modlińskiej,
- uruchamia się nowe przystanki:
DĄBRÓWKA WIŚLANA 01 na ulicy Aluzyjnej przed zawrotką jako stały dla linii 211 jadącej w kierunku krańca BUKÓW oraz dla wysiadających z autobusów 511,
DĄBRÓWKA WIŚLANA 02 na ulicy Aluzyjnej za zawrotką w kierunku ulicy Modlińskiej jako stały dla linii 211 jadącej w kierunku krańca TARCHOMIN,
DĄBRÓWKA WIŚLANA 04 na ulicy Aluzyjnej za zawrotką w kierunku ulicy Modlińskiej (pomiędzy zawrotką a przystankiem 02) jako krańcowy dla linii 511,
OSIEDLE 01, 02 na ulicy Aluzyjnej przy skrzyżowaniu z ulicą Osiedle jako warunkowy dla linii 211,
TŁUCHOWSKA 01 na ulicy Sprawnej za skrzyżowaniem z ulicą Tłuchowską jako warunkowy dla linii 211,
TŁUCHOWSKA 02 na ulicy Aluzyjnej za skrzyżowaniem z ulicą Sprawną jako warunkowy dla linii 211,
ALUZYJNA 03 na ulicy Aluzyjnej za skrzyżowaniem z ulicą Modlińską jako warunkowy dla linii 211.
2008-11-26 | Wydłużenie trasy linii 211 | Od dnia 1.12.br. (poniedziałek) wprowadza się zmianę trasy linii 211:
BUKÓW - Przyrzecze - Gąsiorowskiej - Główna - Modlińska (powrót:: Modlińska - Przyrzecze) - Aluzyjna - zawrotka - Aluzyjna - Sprawna ... - TARCHOMIN
Wprowadza się następujące zmiany przystankowe:
- likwiduje się przystanek DĄBRÓWKA WIŚLANA 01 zlokalizowany na ulicy Aluzyjnej za zawrotką w kierunku ulicy Modlińskiej,
- uruchamia się nowe przystanki:
DĄBRÓWKA WIŚLANA 01 na ulicy Aluzyjnej przed zawrotką jako stały dla linii 211 jadącej w kierunku krańca BUKÓW oraz dla wysiadających z autobusów 511,
DĄBRÓWKA WIŚLANA 02 na ulicy Aluzyjnej za zawrotką w kierunku ulicy Modlińskiej jako stały dla linii 211 jadącej w kierunku krańca TARCHOMIN,
DĄBRÓWKA WIŚLANA 04 na ulicy Aluzyjnej za zawrotką w kierunku ulicy Modlińskiej (pomiędzy zawrotką a przystankiem 02) jako krańcowy dla linii 511,
OSIEDLE 01, 02 na ulicy Aluzyjnej przy skrzyżowaniu z ulicą Osiedle jako warunkowy dla linii 211,
TŁUCHOWSKA 01 na ulicy Sprawnej za skrzyżowaniem z ulicą Tłuchowską jako warunkowy dla linii 211,
TŁUCHOWSKA 02 na ulicy Aluzyjnej za skrzyżowaniem z ulicą Sprawną jako warunkowy dla linii 211,
ALUZYJNA 03 na ulicy Aluzyjnej za skrzyżowaniem z ulicą Modlińską jako warunkowy dla linii 211.
5280