Sam powiedz, jest szansa zrobienia czegokolwiek logicznego w tym przypadku?JacekM pisze:Ale zdziałać chyba nic tam im się nie uda.
Najważniejsze aby była kładka nad torami. Bez niej dopiero będą tragiczne dojazdy...
Moderator: Wiliam
to na pewno lepsze niż ślepe i głupie patrzenie na niektóre rzeczy i wmawianie sobie na siłę, że jest dobrze i już lepiej być nie możeMeWa pisze:BP, NMSP, no ale nie ma jak bezproduktywne krytykanctwo...
BP, NMSP, ale tyczy się to tylko rzeczy o nazwie zaczynającej się na M i kończącej na OAdam G. pisze:to na pewno lepsze niż ślepe i głupie patrzenie na niektóre rzeczy i wmawianie sobie na siłę, że jest dobrze i już lepiej być nie możeMeWa pisze:BP, NMSP, no ale nie ma jak bezproduktywne krytykanctwo...
odezwała się wszystkowiedząca mądralaJacekM pisze:BP, NMSP, ale tyczy się to tylko rzeczy o nazwie zaczynającej się na M i kończącej na OAdam G. pisze: to na pewno lepsze niż ślepe i głupie patrzenie na niektóre rzeczy i wmawianie sobie na siłę, że jest dobrze i już lepiej być nie może
Pod byłoby raczej ciężkoMeWa pisze:NadBastian pisze:Ciekawe gdzie...![]()
Rozkłady rozkładami, realizacja realizacją.Glonojad pisze:Gdzie dokładnie w Centrum czekać dłużej, niż 10 minut na tramwaj? Bez jaj, rozkłady nie są AŻ TAK spierniczonelevar pisze: Moim zdaniem linia co 10 min. w dp i ds to silna linia. Nieraz na tramwaj w Centrum trzeba czekać dłużej, bo jeżdżą stadami.
'Na świecie' nie ma PKP PLK. Choć ewakuacja Celińskiego stamtąd co nieco zmienia perspektywy...Adam G. pisze:a jakby chcieli, to by ten wiadukt zbudowali - nie takie rzeczy budowniczowie na świecie robili.
Więc to nadaje się modyfikacji. Porównajmy:Kra pisze:Przypomniałeś mi o jeszcze jednym - w DS jedyne "niskie" kursy z Huty też są razem, ciekaw jestem czy to zamierzone, np. skoordynowane z innymi niskimi kursami, czy też przypadkowe.Domino2001 pisze:... nie mówiąc o koordynacji kursów niskopodłogowych na 17 i 36 z Metra Marymont do Młocin
Pisałem o tym 2 miesiące temu: viewtopic.php?p=382653&highlight=#382653 Widocznie ten układ jest optymalnyKra pisze:Hm, dopiero teraz w DS zaobserwowałem kolejny "kwiatek" tramwajowy.
Obok słynnej już pary 35 i 36, powstała też para 17 i 36 - w DS od Huty do Stawek jadą one w takcie 2-13, czy naprawdę już tego nie da się naprawić, ile miesięcy zajmie to ZTM ?