KM po ukoĹczeniu budowy pierwszej linii Metra
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tego nikt pewnie nie wie. Tym niemniej sądzę, że zbiorkom swój udział w przewozach ma przynajmniej zachowany. Zobacz, ilu ludzi przyciągnęło przedłużenie metra - wątpię, by wcześniej ze zbiorkomu korzystali wszyscy spośród nich.Tm pisze:Pytanie tylko czy (jak) rosną też przewozy indywidualne.
[ Dodano: 2009-02-02, 23:18 ]
Za półtora miesiąca pewnie będzie lepiejJacekM pisze:Chyba tylko dlatego, że gorzej już być nie może...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zwłaszcza na Alejach będzie lepiejBastian pisze: [ Dodano: 2009-02-02, 23:18 ]Za półtora miesiąca pewnie będzie lepiejJacekM pisze:Chyba tylko dlatego, że gorzej już być nie może...
@Pawcio: po dostawie Pes to plan niskaczy wzrósł zdecydowanie bardziej, bo same pesy miały od marca (?) 08 9+1/10, niemniej niskacz na 2 mógł się wziać z... 9 po prostu
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie mam niestety brygadówek pod rękę, wierzę Ci na słowo. Chociaż pamiętam dość zajadłe dyskusje nt. planu w czasie NG, bo w jednym czasie do 4 sztuk może być wyłączonych z eksploatacji.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- fik
- Naczelne Chamidło
Ale to jest rekompensowane bardzo dobrymi prędkościami na pozostałym odcinku trasy. Na moje oko (i częste doświadczenie) odcinek Piaski - Radosław ma jedną z najwyższych vhandl w mieście.MeWa pisze:Przyznasz, że tramwaje trochę czekają na Broniewskiego - najgorszy jest ten przejazd koło Trasy Armii Krajowej...
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale rezerw, z których możnaby trochę czasu odzyskać, też trochę jest.
-
desert_eag
Jadąc od Centrum - tak, w stronę Centrum najgorsze są chyba te przed wjazdem na Park Olszyna, nigdy mi się nie zdarzyło tam nie stać.desert_eag pisze:Na moje oko to z całej Broniewskiego najbardziej denerwujące (a może i uciążliwe) są światła dla pieszych przy Duracza...
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Uruchomienie stoszesnastek rośnie już od pewnego czasu.pawcio pisze:Abstrahując od Pes, to gdzieś w tych okolicach wzrosło też uruchomienie 116N.
W wakacje 2007 wzrosło o 1 do stanu 15+1,
13.10.2007 wzrosło o kolejne 4,5 do stanu 20+0 (-6, -9, +10, +15, +25, +33, +35, +36)
a po "reformie" kwietniowej o kolejne 2 do stanu 22+0 (-15, +6, +17, +28).
-
desert_eag
Właściwie to korzystam z tramów na Broniewskiego prawie tylko od CentrumJacekM pisze:Jadąc od Centrum - tak,
W nielicznych przypadkach, kiedy korzystam z nich jednak do Centrum, też nie zdarzyło mi się nie czekać. W najlepszym przypadku motorowy wlecze się 10km/h, żeby akurat trafić na cykl.w stronę Centrum najgorsze są chyba te przed wjazdem na Park Olszyna, nigdy mi się nie zdarzyło tam nie stać.