Kilka, czyli np. 7, czyli blisko dwukrotnie. Czego nie rozumiesz? Wartość jakoś tam uśredniona, ale na ogół tak właśnie jest. Metro się nie teleportuje, ale jedzie raptem 2 minuty, zresztą na Gdańskim ryzyko "nie wciśnięcia się" do wagonu jest jakby większe. Niestety, niemal wszystko przemawia przeciw tramowym dowozówkom, a szkodaGlonojad pisze:To "kilka" czy "blisko dwukrotnie"? Bo jak "kilka", to akurat kilka minut jedzie metro z placu Wilsona do Gdańskiego (nie, nie teleportuje się!). Jak 10, to jest rzeczywisty problem.
[ Dodano: Wto 03 Lut, 2009 12:49 ]
Akurat 103 kursuje przez Powązki już czas jakiś, a pasażerów jak nie było, tak nie ma. Wczoraj popołudniu byłem jedynym chętnym na zwiedzanie zaplecza Żoliborza, a to też przez przypadekjacek pisze:Co te pomiary maja na celu, bo w pierwszym dniu (DP) kursowania niema sensu wyciagac jakichkolwiek wnioskówja0306 pisze:Ocena Frekwencyjna zmian dzisiejszych:
[ Dodano: Wto 03 Lut, 2009 12:51 ]
To metro wydłużyło czas podróży? Komu, u licha?Glonojad pisze:No proszę, a na "optymalizację" via metro z pogorszeniem czasu podróży
[ Dodano: Wto 03 Lut, 2009 12:54 ]
JaaaasneGlonojad pisze:Ty się badaniami nie zasłaniaj, pasażerowie tramwajów także je wybierają głównie ze względu na postrzeganą prędkość...
Ja nie chcę znikąd zabierać autobusów. Domagam się tylko optymalizacji czasu przejazdu tramwajów i to bynajmniej nie tylko nie Broniewskiego, ale w całym mieście.Glonojad pisze:nie uważam, by ich niepoprawienie było powodem zabierania autobusów stamtąd, gdzie nie ma nic innego, na rzecz miejsc, gdzie coś innego, owszem, jest.