Gdyby nie wracał naokoło to IMHO spokojnie by się udało 12 uzyskać.Lukasz436 pisze:Uważam że powinno być 12/15/20
Linia 212
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie wiemLipa pisze:Tylko w takim razie dlaczego tamtędy wraca?
Natomiast DKS obsługuje w obydwu kierunkach - tam są tak położone przystanki.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Tylko co ma kursowanie po śladzie 406 do zastępowania 162 w najkrótszej trasie z przystanków Targówek, Pratulińska i Handlowa do ronda Żabamateusz72 pisze:Z Myszkowskiej jeździ więcej osób 199 i 406 do Żaby niż 162 z DKS.
A to ciekaweBastian pisze:Natomiast DKS obsługuje w obydwu kierunkach - tam są tak położone przystanki.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Fakt, przepraszamZaciszaniN pisze:A to ciekaweZerknij na mapę i się popraw
DKS nie jest obsługiwany liniami skręcającymi z Kołowej w prawo w Handlową w kierunku Ossowskiego i w lewo z Handlowej w Kołową w kierunku św. Wincentego (140, 199, 406)
[ Dodano: Pią 27 Mar, 2009 12:41 ]
Znakomita większość pracowników ZTM na forum nie piszeZaciszaniN pisze:Nikt się nie przyzna...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Szczególnie ci nadkoordynatorzy i nadinstruktorzy - a szkoda....Bastian pisze:Znakomita większość pracowników ZTM na forum nie pisze
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
michael112
No pewnie, bo tworząc linię nie można było pomyśleć, że nie da się jej z niczym skoordynować... Obie linie w święta idealnie o tej samej godzinie.person pisze:Z Żaby na Targówek 212 będzie skoordynowane z 199. W drugą stronę (z PRATULIŃSKIEJ) niestety niemichael112 pisze: No w weekendy raczej nie.
ŁK
Jak to czytałem o tym 212 to chyba mają źle w głowie.
Myślałem że to dwukierunkowo przez Witebskie przystanki ale jak nie to to jest chore.
Już lepsze 212 byłoby (Jak ma być dla DKS Targówek), ale poza tym to ja bym je dał dalej bo Zacisze Płd i Rolanda nie maja linii do tramwajów:
ZACISZE-Codzienna-Rolanda-Gilarska-Samarytanka-Korzona-Trocka-Pratulińska-Handlowa-Ossowskiego-Witebska-Oszmiańska-Św.Wincentego-RONDO ŻABA
Częstotliwość: 10/20/20
Jak ZTM zrobiłby takie 212 to byłoby mądrzejsze 212
Osmańska->Oszmiańska 01.04.2009
Myślałem że to dwukierunkowo przez Witebskie przystanki ale jak nie to to jest chore.
Już lepsze 212 byłoby (Jak ma być dla DKS Targówek), ale poza tym to ja bym je dał dalej bo Zacisze Płd i Rolanda nie maja linii do tramwajów:
ZACISZE-Codzienna-Rolanda-Gilarska-Samarytanka-Korzona-Trocka-Pratulińska-Handlowa-Ossowskiego-Witebska-Oszmiańska-Św.Wincentego-RONDO ŻABA
Częstotliwość: 10/20/20
Jak ZTM zrobiłby takie 212 to byłoby mądrzejsze 212
Osmańska->Oszmiańska 01.04.2009
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl