Przegubowiec
Moderator: Szeregowy_Równoległy
U mnie jest akurat odwrotnie. Nowa wersja ma aktualny przegląd prasy i po tym ją najłatwiej rozpoznać. A dlaczego tak jest? Bo muszą się DNSy zaktualizować. Domeny zostały podpięte do nowego serwera dziś po południu, więc to jeszcze czas jakiś potrwa pewnie.SławekM pisze:Mam takie głupie pytanie. Czemu z domeny .pl ładuje się starsza wersja niż z domeny .com?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A u mnie na p.com jest wersja z przeglądem z 04-IV natomiast na .pl wyświetla się pusta strona. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Niestety. od ponad tygodnia nie mileiśmy dostępu do ftp i nie wszystko sie udało w porę zbekapować. Mam nadzieję, że autorzy uzupełnią dodane po 2.04 zdjęcia.SławekM pisze:No fakt. W każdym razie widzę, że parę zdjęć poszło w kimono.
P.S. U mnie już pod www.przegubowiec.com też widać nową wersję serwisu
Wszystko jest zbekapowane. Jestem właścicielem starego serwera przegubowca, i ten akurat padł, gdy mnie nie było w Warszawie i o tym niewiedziałem, stąd to tygodniowe opóźnienie.
(nie wszystko mogłem odrazu przenieść). Widzę, że redaktorzy sami przenieśli się na inny serwer - backup jest wszystkiego ze starego serwera, nawet brakujących zdjęć. Proszę o kontakt w tej sprawie, numer wysłałem formularzem kontakowym na stronie przegubowca.
(nie wszystko mogłem odrazu przenieść). Widzę, że redaktorzy sami przenieśli się na inny serwer - backup jest wszystkiego ze starego serwera, nawet brakujących zdjęć. Proszę o kontakt w tej sprawie, numer wysłałem formularzem kontakowym na stronie przegubowca.
Dziś lekko po południu nawet padł na jakiś czas ale już znowu działa. Potwierdzam, galeria ładuje sie w tempie modemu 56k 
Od 5.2008 tylko autobusy
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przypadkiem trafiłem na ten temat...

A grupa jeszcze działa? Czy w ogóle cokolwiek działa?
Wyprorokowałeś. Zajrzałem: Spokojny napisał post w Boże Narodzenie 2008, poprzedni post z lipca 2008, trzeci od końca - z marca 2008. Forum dla cierpliwychMaciek pisze:Powiem tak. Dajcie sobie z tym siana. Lać na te forum. Chcą się izolować, to niech to robią. Przy niewielkiej liczbie użytkowników, te forum daleko nie pociągnie.
A grupa jeszcze działa? Czy w ogóle cokolwiek działa?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
prosper5250
Miesiąc temu działało, ale nowych postów nie było, a Ci którzy nawet wpadali ostatnimi czasy - rozglądali się chwilę i szli dalej... Generalnie P to przecież galeria, genialny katalog autobusów, kilka ciekawych artykułów i podsumowań oraz (a może przede wszystkim) newsy... Krótką i kulturalną wymianę zdań można przeprowadzić pod zdjęciami... Aktualnie Przegubowiec w połowie nie działa (po północy w ogóle nie chodził). Występuje zaobserwowany już kiedyś "brak połączenia z bazą" czyli newsy i galeria nie chodzą, ale np. katalog - jak najbardziej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie pytałem o to, czy działa Przegubowiec, do tego jest odrębny temat. Pytałem, jak wyglądają inne miejsca wymiany opinii: grupa dyskusyjna, forum Przegubowca itp. A to wszystko w nawiązaniu m.in. do tej wymiany zdań:
Maciek pisze:W to nie wątpię, ale jakby nie patrzeć nawet kilka osobników z ogromną wiedzą nie będzie w stanie sprawić, aby było to prawdziwe forum. To już nie to samo.Flash8222 pisze:Wybacz, ale osoby prowadzące Przegubowca oraz piszące na forum Przegubowca mają większą wiedzę o komunikacji niż ty oraz nie jedna osoba na tym forum.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow