Trasa Łazienkowska i nie tylko
Moderator: Wiliam
Ale jeżeli 182 miałoby mieć częstotliwość obecnego 187, to Popularna traci, bo zamiast 6 kursów obecnego 191 w szczycie miałaby 4, a Kleszczowa mająca mocne 517 jeszcze zyskuje 2 kursy więcej.
A co do 191 na Kopińskiej, to gdyby to 182 miało jechać BW 1920 r., to winno być tam przerzucone, gdyż 2 linie z BW 1920 do Ursusa to trochę bez sensu.
A co do 191 na Kopińskiej, to gdyby to 182 miało jechać BW 1920 r., to winno być tam przerzucone, gdyż 2 linie z BW 1920 do Ursusa to trochę bez sensu.
Pozdrawiam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Mam nadzieję, że 182 będzie kursować w szczytach co najmniej co 10 minut.rudy pisze:Ale jeżeli 182 miałoby mieć częstotliwość obecnego 187, to Popularna traci, bo zamiast 6 kursów obecnego 191 w szczycie miałaby 4, a Kleszczowa mająca mocne 517 jeszcze zyskuje 2 kursy więcej.
@Fik - nie przeczę (no chyba, że kiedyś tam wytną 517) jednak zgadzam się z rudym - dwie linie z Ursusa na BW1920 to za dużo...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Też nie akuratfik pisze:Aha. A dwie linie z Ursusa do Hali Kopińskiej to akurat.R-11 Kleszczowa pisze:@Fik - nie przeczę (no chyba, że kiedyś tam wytną 517) jednak zgadzam się z rudym - dwie linie z Ursusa na BW1920 to za dużo...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- fik
- Naczelne Chamidło
I tak będzie tamtędy wozić muchy. Obie obecne linie ursuskie na Kopińskiej mają frekwencję dzięki tranzytowi (187 na TŁ, 517 do centrum), potok w tej relacji jest rzędu kilkunastu w porywach do kilkudziesięciu pasażerów na godzinę; potok na BW20 jest wielokrotnie wyższy.rudy pisze:No to wyprostować 517, a 191 na Kopińską...
[ Dodano: Czw 16 Kwi, 2009 20:12 ]
No widzisz. Być może 182+191 na BW20 to byłaby nadpodaż, ale zdecydowanie wolę nadpodaż na BW20, niż na HK.R-11 Kleszczowa pisze:Też nie akurat![]()
A zacząłbym od zastanowienia się, czemu 182 miałoby wylądować na BW20.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
z wczesniejszych rozmów tu: dla wzmocnienie połączenie z Politechniki na Żwirki a przy okazji dla zapewnienia połaczenia Ursusa ze szpitalem Banacha (niedzwiadek troche płakał po zabraniu 191 .. )fik pisze:
A zacząłbym od zastanowienia się, czemu 182 miałoby wylądować na BW20.
btw moze rzucic to do wątku ursuskiego jednak
PURA VIDA!
Tylko kiedy,kiedy, kiedy...? Tyle obiecanek-cacanek, opowieści o bus-pasach o rzekomym początku wiosny i już czuję, że do wakacji będzie wielkie NIC, potem wiadomo - urlopy, a potem nastanie zima i jak zwykle NIC. Kurde, kiedy wreszcie urzędnicy zostaną rozliczeni z tych wszystkich obietnic bez pokrycia, jak np. 311 przez Poligonową...