Mało to linii jeździ na nieoptymalnych trasach?TGM pisze:Mało to linii na przegubach z max częstotliwością 15 minut?
Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach (cz. 1)
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
No cóż, masz prawo tak uważać. Jednak pomiary mówiły swoje.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Wieczorem skrzyżowanie Dzierzgońska / Odkryta się rozszerza?Bastian pisze:Kwestia pory dnia. Nocą możesz tam jeździć i przegubem, w dzień - przy większym ruchu - nie da rady. Dlatego te BWL-ki pojawiają się tylko o dziwnych porach.zeus pisze:To jak to nie ma zakazu taborowego na 516
[ Dodano: |11 Maj 2009|, 2009 09:26 ]
Myślę, że wieczorem na 510 byłby z nich większy pożytek niż na 516.person pisze:Kolega pewnie wolałby przesunąć brygady na 510, stąd jego opinia...
Polityka złym doradcą w pracy!
Oczywiście, że byłby lepszy pożytek na 510, ale nawet na 508 też by się przydały wieczorem w DSMyślę, że wieczorem na 510 byłby z nich większy pożytek niż na 516.
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
-
prosper5250
Eeeee tam - bez problemu i w środku dnia przegub przejedzie.Bastian pisze:Kwestia pory dnia. Nocą możesz tam jeździć i przegubem, w dzień - przy większym ruchu - nie da rady. Dlatego te BWL-ki pojawiają się tylko o dziwnych porach.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Po świeżo zaoranej ziemi.....JotPeCet pisze:A pekaes to i po piachu pojedzie...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
kwestia tego co o której ma wyjazd - jak w danym momencie nie będzie gotowej i sprawnej solówki, przegub pojedzie...zeus pisze:Wysyłanie taboru wielkopojemnego na 133, 152 i np 516 to norma, co jest strasznym marnowaniem taboru wielkopojemnegonie lepiej już wysyłać np na 705, 735 lub 734 gdzie te autobusy dużo lepiej byłyby spożytkowane
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Czy ktoś może w jakiś logiczny sposób uzasadnić dlaczego od wakacji zeszłego roku pomimo totalnego zapchania autobusów linii 503 w godz. 15-18 (kier. Nowodwory) nikt nie potrafi ruszyć głową, zrobić pomiaru i przypilnować, aby dowtyczkowali jakieś dodatkowe wozy? To co się dzieje w Śródmieściu o tej porze na tej linii to jakaś porażka! Odjazd co 15 minut - efekt jest taki, że na placu Krasińskich wczoraj jeden wóz wypadł z widełek i zamiast być o 16:09, a później o 16:24, podjechał totalnie zawalony o 16:31, przy czym do autobusu wepchęły się jakieś 4 osoby... z może 30 stojących na przystanku.
Uważam, że należy kategorycznie rozwiązać kwestię pięćsettrójek albo dorzucając jeden odjazd więcej, albo powiększając wozy.
Uzasadnieniem proponowanych zmian, jest:
a) multum studentów UW i innych uczelni mających siedzibę na Krakowskim mieszka na Białołęce, wobec czego ludzie nie mają jak się dopchać do autobusu.
b) zatory, które powodowane są albo stłuczkami albo imprezami na Krakowskim powodują sporą nieregularność odjazdów w tych godzinach
c) więcej pasażerów tłocznego, ale pewnego metra przesiądzie się do bezpośredniego autobusu prosto pod dom
d) korki, które w ww. godzinach twrzą się na Międzyparkowej i przed Starzyniakiem dalej rozjeżdżają godziny odjazdów.
e) ludzie w zatłoczonym Solarisie mdleją na stojąco (bo przewrócić nie mają się gdzie), przy czym problem będzie na pewno dalej eskalowany przez zbliżające się upały.
Co myślicie?
Uważam, że należy kategorycznie rozwiązać kwestię pięćsettrójek albo dorzucając jeden odjazd więcej, albo powiększając wozy.
Uzasadnieniem proponowanych zmian, jest:
a) multum studentów UW i innych uczelni mających siedzibę na Krakowskim mieszka na Białołęce, wobec czego ludzie nie mają jak się dopchać do autobusu.
b) zatory, które powodowane są albo stłuczkami albo imprezami na Krakowskim powodują sporą nieregularność odjazdów w tych godzinach
c) więcej pasażerów tłocznego, ale pewnego metra przesiądzie się do bezpośredniego autobusu prosto pod dom
d) korki, które w ww. godzinach twrzą się na Międzyparkowej i przed Starzyniakiem dalej rozjeżdżają godziny odjazdów.
e) ludzie w zatłoczonym Solarisie mdleją na stojąco (bo przewrócić nie mają się gdzie), przy czym problem będzie na pewno dalej eskalowany przez zbliżające się upały.
Co myślicie?
--
Oko za oko, kwit za dowód.
Oko za oko, kwit za dowód.