Echa objazdĂłw linii na Andersa...
Moderator: Wiliam
Tylko skąd wytrzasnąc 34 solówki - chyba nawet zrzutka ze wszystkich zajezdni i od wszystkich ajentów nie da takiej liczby...
Wilanowski miłośnik KM i zakładu R-1.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Eee tam... Przeguby na 511, 133, 152, etc i będą solówki....altar pisze:Tylko skąd wytrzasnąc 34 solówki - chyba nawet zrzutka ze wszystkich zajezdni i od wszystkich ajentów nie da takiej liczby...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Korków na Andersa nie ma i 116 znacznie przyspieszył przejazd i w ogóle zaczął być regularniejszy, powrót na Krajewskiego to klęskaMolo pisze:Czyżby 116 wraca na swoją objazdową trasęWedług zmian od 19.05 tak. Ciekawe czym to jest spowodowane, czy korkami na Andersa ,czy też 18 metrowce okazały się jednak za cięzkie
Choć dla mnie to będzie już przeszłość niestety, od najbliższego piątku żegnam się z codziennym korzystaniem z usług ZTM (firma zmieniła siedzibę)
W danej sytuacji byłoby to najlepsze rozwiązanie. Chociaż poza szczytem co 10.TGM pisze:: 116 co 5 minut na solówkach. Jak 516
.
Ten objazd jest kosmicznie mozolny.
[ Dodano: |18 Maj 2009|, 2009 16:02 ]
a choćby i na 180 przeguby, to są zapchane autobusy. z 1/3 co5minutowego 116 już ma tabor dzięki takiej zamianie.
Najciekawsze jest jednak uzasadnienie tej decyzji. Otóż nie chodzi o to, że przegubowce są za ciężkie na tymczasowy wiadukt, tylko o to, że.... zabierają za dużo ludzi i w razie wypadku mogą być problemy z ich ewakuacją.
[ Dodano: |18 Maj 2009|, 2009 17:01 ]
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,9519 ... uktem.html
fraktal pisze:Najciekawsze jest jednak uzasadnienie tej decyzji. Otóż nie chodzi o to, że przegubowce są za ciężkie na tymczasowy wiadukt, tylko o to, że.... zabierają za dużo ludzi i w razie wypadku mogą być problemy z ich ewakuacją.
Skąd on w tym ZMiD biorą takich ludzi. W tej sytuacji wypada od razu napisać do nich np. z "donosem" na np. tramwaje na Moście Gdańskim - tam też nie ma chodnika, no i oczywiście należy zmienić trasę metra - tam też nie ma chodnika wzdłuż torów (ba nie ma go nawet za barierką).
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak naprawdę, to przegubowiec lepszy - większa szansa, że któreś drzwi znajdą się poza barierkami.
Absurd, absurd, absurd
Absurd, absurd, absurd
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow