SKM w Warszawie
Moderator: JacekM
Podobnie tego co puszcza jedną jednostkę SKM w godzinach 7-8 rano z kierunku pruszkowskiego.
Umowę sprzedaży WKD parafowali przedstawiciele zainteresowanych samorządów z wyjątkiem Warszawy. Prezydent Lech Kaczyński był wtedy chory i nie zdążył ustanowić swojego pełnomocnika. Stołeczni urzędnicy mieli uzupełnić brakujący podpis w ciągu kilku dni. Nie zrobili tego przed dwa lata.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Oczywiście, bez tego paskudnego SKM było lepiej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
skoro nie wiesz jak jest to po co brednie piszesz??? nie dało się wejść a co dopiero mówić o siedzeniu... nie rób z nas idiotów...zofey pisze:Nie ma to jak narzekać na sam fakt że się stoi...
dziś znowu awaria zasilania... na szczęście SKM-ka dojechała na Powiśle... przez głośniki były informacje że jest awaria ale już powtórzyć to przez głośniki wewnętrzne pociągu nie było komu... to po co one są??? strach przed nowym czy co???
Gdybym wszedł do środka, to być może ponarzekałbym na ścisk. Tylko że nie było fizycznej możliwości dostania się do środkazofey pisze:Nie ma to jak narzekać na sam fakt że się stoi...
A określenie "ciekawie" odnosiło się do tego, że mimo iż było widać, że w środku jest już pełno, ludzie i tak starali się wepchać.
1 7 9 22 128 141 157 172 175 504
Oględnie mówiąc - kłamiesz, albo jeździsz na wschód od Śródmieścia po 22zofey pisze:Nie ma to jak narzekać na sam fakt że się stoi... Bo w ryzyko że zabraknie miejsca jakoś nie wierzę, odkąd jest wspólny bilet dla Sulejówka to ja na wschód od Śródmieścia zapchanej SKM nie widziałem (na tym poziomie co pociągi pruszkowskie..., czy choćby siedleckie).
Od czasu wejścia wspólnego biletu nie raz nie dwa widziałem niezabieralne SKM do Sulejówka na WWO.
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
im dłużej trwa moja przygoda z SKM tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że chyba działalność przewozowa to jest chyba jakiś tylko dodatek do głównej działalności tej spółki a na pewno chyba zbyt duże obciążenie...
....
wczoraj 7:18 z Rembertowa - 1-dna jednostka
...
dzisiaj - w ogóle BRAK kursu....
....
Pozdrawiam świetnie czujących się zapewne w swoich gabienetach i przyjeżdżających do pracy samochodami dyrektorów SKM jak i samą Panią prezydent w slużbowym Volvo

wczoraj 7:18 z Rembertowa - 1-dna jednostka
dzisiaj - w ogóle BRAK kursu....
Pozdrawiam świetnie czujących się zapewne w swoich gabienetach i przyjeżdżających do pracy samochodami dyrektorów SKM jak i samą Panią prezydent w slużbowym Volvo
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nudnyś. Lepiej było, jak były tylko KMy? To jeździj nimi 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.