MisiekK pisze:Że jak? Linia 186 jadąc z Tarchomina na odcinku Rondo Zesłańców - Bitwy Warszawskiej wymieniała wszystkich pasażerów. Czyli takie było zapotrzebowanie na relację. Więc ucięcie w tym miejscu nic nie zmienia.
Z przykrością stwierdzam, że
kłamiesz.
[ Dodano: |1 Wrz 2009|, 2009 07:05 ]
Flash8222 pisze:Ja wczoraj jeżdżąc na 4/186 miałem podwieszki o zawieszeniu przystanku Mehoffera i na samym dole o skróceniu linii do krańca Szczęśliwice.
Zgadza się. Pogrubioną czcionką było napisane o zmianie przystankowej a małymi literkami na samym dole o zmianie trasy. Czemu zmianie a nie skróceniu?
BJ pisze:Tu chodzi o straszliwą ponoć "nieregularność kursowania" linii 186. Cholera, że też przez tyle lat korzystając z tej linii poczułem tą nieregularność jeden raz i czekałem na nią w szczycie 17 zamiast 12 min.
A na takie 125, 709 z różnych względów czekałem pare razy i po 50 min...
Idąc tym tokiem myślenia 189, 401, 154 są do natychmiastowego skrócenia. Tylko widać niektórym dziury w częstotliwości na tych liniach nie przeszkadzają a na 186 już tak. Chociaż ja potwierdzam słowa BJ-a i nigdy dłużej na 186 nie czekałem.
[ Dodano: |1 Wrz 2009|, 2009 07:12 ]
MisiekK pisze:Cóż, ZTM nie jest od tworzenia komunikacji dla masohistów i wielbicieli jazdy po jaknajdłuzszej trasie.
Za to robi wszystko co możliwe by wydłużyć ludziom czas przejazdu komunikacją i zachęca swoimi działaniami do przesiadek do samochodów. Bo kolejnymi przesiadkami i do tego w tłokiem jaki od rana na 172 napewno zrazi kolejnych pasażerów.
W weekendy 186 było niewiele wolniejsze niż jazda osobówką po obwodzie. Dzięki skróceniu kolejni weekendowi pasażerowie mówią ZTMowi papa
[ Dodano: |1 Wrz 2009|, 2009 07:15 ]
MisiekK pisze:
A co - nic innego już nie jeździ? Po 186 to juz tylko spalona ziemia wszędzie zostaje?
W zasadzie nic... Zostało samo 172 z starą częstotliwością
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Co z tego, że 172 pojawiało się na zmianę z 186 co 7/8 min i wozy na obu liniach były b.dobrze zapełnione. Wszyscy teraz zmieszczą się do 15 metrowych autobusów co 15 min hahaha