Objazdy tramwajowe 2009
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Coś było, podobno na 23 nie można się było doczekać. Może jakieś zatrzymanie, a potem się składy skumulowały... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Z-1 przyjeżdża na Koło planowo minutę przed 24 w międzyszczycie. To za mało na przesiadkę niestety. Trzy byłby wskazane.
Natomiast dlaczego jeździ w DS co 6, gdy 24 co 7,5, to nie wiem.
Natomiast dlaczego jeździ w DS co 6, gdy 24 co 7,5, to nie wiem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Za www.ztm.waw.pl
Jeśli 22 jest połączona z 21 to rozumiem, że jedzie z Młocin? Bo gdzieś czytałem z jednak z pętli Piaski. A jeśli tak to ZTM jakby się bał to powiedzieć ludziom, przynajmniej tak z tego tekstu wynika.Linia 22 połączona z linią 21 pojedzie ul. Broniewskiego a następnie skręci w al. Jana Pawła II, aby kontynuować trasę ulicami Okopową i Towarową do Al. Jerozolimskich i dalej przez Targową do pętli Żerań FSO. W godzinach szczytu linia 22 będzie kursowała z częstotliwością 10 minut.
A z jakiej pętli po raz ostatni 22 jeździło? Z Piasków. Więc pojedzie na Piaski.banan33 pisze:Jeśli 22 jest połączona z 21 to rozumiem, że jedzie z Młocin? Bo gdzieś czytałem z jednak z pętli Piaski. A jeśli tak to ZTM jakby się bał to powiedzieć ludziom, przynajmniej tak z tego tekstu wynika.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
To teraz będzie stała.banan33 pisze:Jako trasa czasowo zmieniona!
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -