Mapa komunikacji miejskiej
- Solaris U10
Pojawiły się też trasy linii lesznowolskich.
Wkradł się drobny błąd, mianowicie w Starej Iwicznej linia L-4 jest zaznaczona bez myślnika, natomiast w prawym dolnym rogu arkusza 7 wkradł się kawałek jasnoniebieskiej kreski w miejscu, gdzie powinna być ciemnoniebieska. I przy okazji - przystanek Szamoty znowu jest zaznaczony w wersji bez zawrotki.
- MeWa
- Cukiereczek
Na arkuszu powiększonym Centrum w ciągu TŁ na wysokości Łazienek brakuje linii 188.
Czy nie brakuje oznaczenia linii L-3 w ciągu ul. Słonecznej w arkuszu Lesznowola? W tym arkuszu linia L-3 kończy się, jadąc od zachodu, w Lesznowoli, a jak przechodzimy do arkuszu Piaseczno, to linia L-3 nagle się pojawia, prowadząc do Polkoloru.Solaris U10 pisze:Pojawiły się też trasy linii lesznowolskich.Wkradł się drobny błąd, mianowicie w Starej Iwicznej linia :-4 jest zaznaczona bez myślnika, natomiast w prawym dolnym rogu arkusza 7 wkradł się kawałek jasnoniebieskiej kreski w miejscu, gdzie powinna być ciemnoniebieska. I przy okazji - przystanek Szamoty znowu jest zaznaczony w wersji bez zawrotki.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
No tak, ale skoro linie te mają inny kolor to w legendzie powinno to miec jakiś ślad. Podobnie tabelka powinna w ogóle zniknąć , a powinien pojawić się taki sam opis jak przy liniach kolejowych tj: "wybrane bilety okresowe ZTM"- to tak perspektywicznie bo przecież w końcu pojawią się "L-X" w innych rejonach. A dla ścisłości to na schemacie linii podmiejskich też by się L-ki przydały

Może przy okazji zrobić coś, aby linie "L" były "widoczne" w jakdojade.pl? Mi by się to bardzo przydało, poza tym kolej też by się przydała.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.