Eksploatacja jednotoru na Boernerowo
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Gdaka zrobi przejazd dwutorowy.
Na stronie TW, w dziale 'przetargi', w zakładce 'sektorowe poniżej kwot progowych', jest ogłoszenie i specyfikacja na projekt drugiego toru. Są rysunki!
Na stronie TW, w dziale 'przetargi', w zakładce 'sektorowe poniżej kwot progowych', jest ogłoszenie i specyfikacja na projekt drugiego toru. Są rysunki!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Do których obejrzenia wymagane jest domyślenie się, że w linkach należy poprawić znak "" na "/", żeby się ściągnęły oraz duża doza cierpliwości w oczekiwaniu na przetrawienie ich przez komputerGlonojad pisze:Gdaka zrobi przejazd dwutorowy.
Generalnie najpierw drugi tor miałby się pojawić na południe od obecnego. Między przystankami Powstańców Śląskich (który zostanie przysunięty do skrzyżowania) a Os. Zielony Staw torowisko przesunie się ciut na północ, tak że drugi tor pojawi się tam po północnej stronie w stosunku do obecnego przebiegu. Dwutor zakończy się przed drogą dojazdową do jakiegoś serwisu, która odchodzi od skrzyżowania Lazurowa x Kocjana. Między tą drogą a przejazdem przez Lazurową znajdzie się przystanek Fort Blizne. Na Dywizjonu 303 słupy w międzytorzu, na temat mijanki przy Wacie rysunki się nie wypowiadają. To tak w skrócie, jakby się komuś nie chciało przekopywać przez siedem prawie 20 MB pdfów
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nikt nie powiedział, że będzie łatwo! 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No nie, po prostu trzeba poprawić te linki i tyle.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co?Plesim pisze:Nic nowego, przecież wcześniej też były w tym rejonie podwójne.Wolfchen pisze:I tak jakoś podwójnie wylądowała
Komuś się naprawdę chciało
Tabliczki informują, że sieć jest pod napięciem. Wiszą do izolatora przy PŚ:

A przy Lazurowej radośni panowie z TW niedawno rozebrali torowisko na wysokości przystanku Kocjana 02. W innych miejscach wzdłuż Lazurowej/Kaliskiego też czasami coś pogrzebią.

A przy Lazurowej radośni panowie z TW niedawno rozebrali torowisko na wysokości przystanku Kocjana 02. W innych miejscach wzdłuż Lazurowej/Kaliskiego też czasami coś pogrzebią.
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A umowa na projekt drugiego toru już podpisana. Inwestycję nietypowo przeprowadzi własnymi siłami TW.