[RJ] O rozkładzie jazdy pociągów 2009
Moderator: JacekM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak słyszę taką wypowiedz:
"Chodzi o to, żeby pasażer, który wsiada do InterCity, miał pewność, że usiądzie w w klimatyzowanym, czystym wagonie, a cena biletu będzie adekwatna do jakości obsługi."
to długo będę się zastanawiał czy to nie degradacja. Czy to oznacza także że TLK nie będzie sprzątane bo o klimatyzacji to na pewno można zapomnieć.
"Chodzi o to, żeby pasażer, który wsiada do InterCity, miał pewność, że usiądzie w w klimatyzowanym, czystym wagonie, a cena biletu będzie adekwatna do jakości obsługi."
to długo będę się zastanawiał czy to nie degradacja. Czy to oznacza także że TLK nie będzie sprzątane bo o klimatyzacji to na pewno można zapomnieć.
ja jeszcze słyszałem, że w IC ma być gwarancja gniazdka elektrycznego przy każdym siedzeniu. życzę powodzenia, bezprzedziałówki IC to już mocno wysłużone wagony (jak na taką kategorię pociągu), w którym tych luksusów się nie uświadczy.Plesim pisze:Jak słyszę taką wypowiedz:
noidea
-
Dęboszczak