Apel ze Śląska

Moderator: JacekM

Awatar użytkownika
piotram

Post autor: piotram » 16 lis 2009, 22:50

A, czyli widocznie Franek nie miał aż takich koneksji, żeby to storpedować :P
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"

"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej

Awatar użytkownika
MisiekK

Post autor: MisiekK » 17 lis 2009, 11:36

Glonojad pisze:Myślę, że udało się po prostu Frankiewiczowi przekonać społeczeństwo, że to nie jest sprawa merytoryczna (tej dyskusji skutecznie nie dopuszczał) a czysto polityczna.
Myślę, że niekoniecznie. Wynik dla niego jest druzgocący. I gdyby to były normalne wybory zniknąłby z Gliwic. Dodatkowo przeciw głosowało mieszkańców więcej niż podpisujących petycję za referendum. A frekwencja wyniosła podobnie jak w normalnych wyborach. Myślę, że walczący o tramwaje nie powinni teraz składać broni - za rok wybory samorządowe. Tylko trzeba się do nich przygotować.

http://www.energie-cites.eu/Gliwice-PL- ... estroy-its
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.

ODPOWIEDZ