Ĺťyczenia ĹwiÄ teczne 2009
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Krzysiek_S
Wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożonarodzeniowych oraz dużo nowych pomysłów w 2010 roku dla admina , moderatorów i użytkowników wawkomu.
Życzenia składa Beni , Benia i mały Benio, oraz cały klub NMKM.
Życzenia składa Beni , Benia i mały Benio, oraz cały klub NMKM.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zdrowych, spokojnych i szczęśliwych Świąt (Bożego Narodzenia dla tych, którzy obchodzą, Przesilenia Zimowego dla pozostałych
).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- R-9 Chełmska
- maciek.dab859
-
Ikarus 5780
Każdemu, bez względu na wyznanie życzę radości oraz tego, żeby oderwali się od wiru codziennych obowiązków albo od kompa i znaleźli chwilę na pomyślenie co w tym roku zrobiłem/am dobrze, a co źle, kogo skrzywdziłem/am, kogo nie szanowałem/am, komu sprawiłem/am przykrość. Jasne, nie można być przyjacielem całego świata, ale jak chcemy życzliwości od ludzi to musimy zacząć od siebie.
Wiele spokoju i nie tylko forumowego pokoju, radości z życia, pogody ducha oraz by nas nie męczyła plucha
życzy Maciej M. banziomalban
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia