W czwartek na 527 trzeba było robić niezłe akrobacje, aby nie przyjechać na kraniec na +8.
Ale wczoraj już w normie - sterowanie na 174 i 22 minuty opóźnienia. Do tego dwa wozy wypadły - jeden się zepsuł, a drugi chyba stłuczka.
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Na 527 to jest za dużo czasu. Czas jest przewidziany na korki, których niema. Ostanio znajomy miał +10 i żeby to zbić to na Starzyniaku w kier. CH Arakadia pojechał dołem a na kraniec i tak zajechał +5Delfino pisze:Brak korków i zatorów.
W czwartek na 527 trzeba było robić niezłe akrobacje, aby nie przyjechać na kraniec na +8.
Uważaj bo jeszcze dziurę w murze zrobisz, z tego co wiem ze słyszenia to rozkład na 116 jest idelany dla ślimaków w DS, może kierowca nie potrafi dynamicznie jeździć? Poza tym nie jeździłeś, tylko byłeś pasażerem vel. kabiniarzem na którejś z brygad 116...Walas pisze: Za to na 116 trzeba jechać chyba 100km/h żeby być o czasie. Dziś jeżdziłem 116 i od 13:00 jeżdziło się w kółko bo jakiś geniusz wymyślił 7min. postoju na Chomiczówce
I jakoś koło 17-18 10min. postoju na Wilanowie
. Jest 15 brygad a kiedyś w DS było 16 brygad, niewiem co za geniusz zabrał tą 16 brygadę
.
Chłopcze który już rozwalił, kilka wozów Mobilisu, czemu tak się wozisz i napinaszFlash8222 pisze:Ty już tak się nie wczuwaj w rolę kierowcy... Poza tym dziecko, zły temat wybrałeś...
Jak sam piszesz, to rozkład znasz ze słyszenia, a nie z praktykiFlash8222 pisze:Uważaj bo jeszcze dziurę w murze zrobisz, z tego co wiem ze słyszenia to rozkład na 116 jest idelany dla ślimaków w DS, może kierowca nie potrafi dynamicznie jeździć?
Zapomniał wół, jak cielęciem był i za kabiniarza robiłFlash8222 pisze:... Ty już tak się nie wczuwaj w rolę kierowcy...
A tak sobie wyskoczyłem przy sobocie z partyzanta!Emdegger pisze:Nie wiem, czy sobie zdublowałeś konto, czy administracja okazała Ci miłosierdzie, ale nie szarżuj.
Zatem wracaj do lasu.jacek/jacek pisze:A tak sobie wyskoczyłem przy sobocie z partyzanta!
Nie wiem w takim razie po co zaczepnie i z premedytacją zagadujesz innych.jacek/jacek pisze:Wiec jak chciałbys zagadać, to raczej nie polecam
Tu chyba nie chybiłeś.jacek/jacek pisze:bo długo tu nie zabawie
Jeszcze chciałbys takowy las posiadacEmdegger pisze:Zatem wracaj do lasu
Mam wrażenie,że twoja osobe , to nie powinno interesować, skoro, post nie był, do ciebie skierowany, czyli faktycznieEmdegger pisze:Nie wiem w takim razie po co zaczepnie i z premedytacją zagadujesz innych.
I daj ci bożeEmdegger pisze:Tu chyba nie chybiłeś.
mnie się czepiają to ja się czepne ( a co!Walas pisze:Nawet ekspedytorka z Chomiczówki powiedziała że rozkład jest zły bo kierowcy przyjeżdzają opóżnieni po -3 do -6.