Bany i ostrzeżenia

Moderator: Emyl

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
hafilip84
Jego Gryząca Albumowość

Post autor: hafilip84 » 15 lut 2010, 17:22

Uważam, że to by było niezgodne z prawem. Jednocześnie uważam, że ani Wawkom nie jest firmą w której pracujesz, ani Fikander Twoim pracodawcą. Poza tym gdybyś pracował w TVN, to prawdopodobnie otrzymywałbyś z tego tytułu wynagrodzenie, a w związku z tym prawdopodobnie, żeby nie stracić posady, nie napisałbyś takiego zarzutu jak powyżej publicznie (możliwe, że nawet nie odważyłbyś się tego powiedzieć samemu prezesowi w rozmowie w 4 oczy)... Tutaj jak rozumiem nic Cię nie trzyma, więc uważasz, że możesz sobie komu chcesz i jak chcesz podskakiwać... Otóż w jednej rzeczy miałbyś rację: nic Cię tu nie trzyma. Natomiast podskakiwać już Ci nie wolno... Jeśli coś Ci się nie podoba na Wawkomie, to masz kilka opcji:
- Złożenie konstruktywnego wniosku o zmianę tego co Ci się nie podoba do Głównego Moderatora. Wniosek na pewno zostanie rozpatrzony, aczkolwiek nie koniecznie pozytywnie.
- Przywyknięcie do tego co Ci się nie podoba.
- Zniknięcie z Wawkomu.
W tym ostatnim jesteśmy w stanie bardzo skutecznie Ci pomóc.

Awatar użytkownika
Lukasz436
Kontakt:

Post autor: Lukasz436 » 15 lut 2010, 18:27

Ale Ty chyba dokładnie nie wiesz co piszesz. Od 5 lat będąc na Wawkomie nikogo nie obraziłem i na nikogo nie naskakiwałem. Nie wiem czy dobrze zauważyłeś w jakim związku napisałem w tym temacie. Nie musisz mnie straszyć. Troszeczkę jest to śmieszne. W dodatku sam jesteś moderatorem. Więc doskonale powinieneś widzieć gdzie leży wina w czyjejś obrazie. Nawet jeżeli kolega FIK jest współzałożycielem forum to są także inne osoby które zakładały owe forum i które także mogą widzieć kto i jak z pozostałych założycieli zachowuje się w stosunku do innych użytkowników.

Jeszcze jedno - napisałeś coś takiego "Tutaj jak rozumiem nic Cię nie trzyma, więc uważasz, że możesz sobie komu chcesz i jak chcesz podskakiwać". Jestem ciekaw komu tak podskakuję i kiedy...

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 15 lut 2010, 18:41

Lukasz436 pisze:
Krzysiek_S pisze:Bo ty masz 14 lat, więc resocjalizacja może CI pomoże , a Fikowi już nie. :D
Po drugie na Wawkomie nie ma klasycznej demokracji,więc niektórzy mogą być równi i równiejsi. Po trzecie to Fik jest Sprite , a ty pragnienie. On tu rządzi.
To FIK pokazał wczoraj - że jemu wszystko wolno i niestety nie ma równości. Jak widać to juz nie pierwszy jego wybryk słowny...
Widzę, że bardzo cię ubodła moja opinia na twój temat, nie upoważnia cię to jednak do zaśmiecania FT. Jeśli uważasz, że powinienem zostać ukarany, zgłoś się do moderatorów odpowiedniego podforum.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
Lukasz436
Kontakt:

Post autor: Lukasz436 » 15 lut 2010, 18:51

fik pisze:
Lukasz436 pisze: To FIK pokazał wczoraj - że jemu wszystko wolno i niestety nie ma równości. Jak widać to juz nie pierwszy jego wybryk słowny...
Widzę, że bardzo cię ubodła moja opinia na twój temat, nie upoważnia cię to jednak do zaśmiecania FT. Jeśli uważasz, że powinienem zostać ukarany, zgłoś się do moderatorów odpowiedniego podforum.
Nie upodła - tylko wyciągnąłeś jaki brud z 2003/2004 roku w dodatku nie do końca prawdziwy i oskarżyłeś publicznie że jestem kłamcą.

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 15 lut 2010, 18:54

No to skoro nie 'upodła', to czego (i od kogo) oczekujesz?

Awatar użytkownika
Lukasz436
Kontakt:

Post autor: Lukasz436 » 15 lut 2010, 18:55

fik pisze:No to skoro nie 'upodła', to czego (i od kogo) oczekujesz?
Druga część mojej wypowiedzi... czytamy całość.

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 15 lut 2010, 18:58

Lukasz436 pisze:Druga część mojej wypowiedzi... czytamy całość.
Nie widzę w niej żadnego żądania, prośby, oczekiwania, imperatywu, czegokolwiek. Jestem zmuszony poprosić cię o uściślenie.

Awatar użytkownika
hafilip84
Jego Gryząca Albumowość

Post autor: hafilip84 » 15 lut 2010, 21:07

Lukasz436 pisze:Ale Ty chyba dokładnie nie wiesz co piszesz.
Teraz to Ty próbujesz obrazić mnie...
Lukasz436 pisze:Nie wiem czy dobrze zauważyłeś w jakim związku napisałem w tym temacie.
Nie, nie zauważyłem... Nie byłeś łaskaw zacytować Fikandra ani podać linku do odpowiedniego tematu... A ja nie mam obowiązku czytania całego forum...
Lukasz436 pisze:Troszeczkę jest to śmieszne.
Dziwne masz poczucie humoru...
Lukasz436 pisze:W dodatku sam jesteś moderatorem. Więc doskonale powinieneś widzieć gdzie leży wina w czyjejś obrazie.
Jestem moderatorem tylko na podforum technicznym. Nie będę w związku z tym rozstrzygał sporów, które się toczą gdzie indziej - przede wszystkim dlatego, że każde podforum rządzi się własnymi prawami.
Lukasz436 pisze:Nawet jeżeli kolega FIK jest współzałożycielem forum to są także inne osoby które zakładały owe forum i które także mogą widzieć kto i jak z pozostałych założycieli zachowuje się w stosunku do innych użytkowników.
Mogą - nie muszą...
Lukasz436 pisze:Jeszcze jedno - napisałeś coś takiego "Tutaj jak rozumiem nic Cię nie trzyma, więc uważasz, że możesz sobie komu chcesz i jak chcesz podskakiwać". Jestem ciekaw komu tak podskakuję i kiedy...
Przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem...
A zaraz potem przeczytaj punkt 6. regulaminu i zastanów się czy na pewno chcesz jeszcze COKOLWIEK napisać w tym temacie...

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 15 lut 2010, 21:07

bartoni722 pisze:A ja w końcu do kiedy mam zakaz na OL?
Do 5 marca.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

prosper5250

Post autor: prosper5250 » 16 lut 2010, 22:52

Jak się komuś nie podobają Fiki i inne stwory to trzeba się skrzyknąć w kilku i wrogo przejąć Wawkom :P

Awatar użytkownika
hafilip84
Jego Gryząca Albumowość

Post autor: hafilip84 » 17 lut 2010, 1:04

Ładnie przeproś...
a) za stwory,
b) za pisanie bzdur w ostatnim miejscu, które jest na to przeznaczone...

prosper5250

Post autor: prosper5250 » 17 lut 2010, 10:48

Dobra już dobra - przepraszam!

Walas

Post autor: Walas » 21 lut 2010, 21:16

Ja mam takie pytanko:
Miałem mieć bana na podforum Obserwacje Brygadowe do 20 lutego a dziś jest 21 lutego i nadal mam bana? Dlaczego?
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1

Awatar użytkownika
hafilip84
Jego Gryząca Albumowość

Post autor: hafilip84 » 21 lut 2010, 21:22

Prawdopodobnie dlatego, że jesteśmy tylko ludźmi i osoby, które się tym zajmują zapomniały o Tobie...

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 21 lut 2010, 21:47

hafilip84 pisze:Prawdopodobnie dlatego, że jesteśmy tylko ludźmi i osoby, które się tym zajmują zapomniały o Tobie...
A konkretniej zapomniały Cię poinformować, że masz bana przedłużonego o miesiąc. :-"

ODPOWIEDZ