Tabletki są hiszpańskiepawcio pisze:I bardzo słusznie. Trzeba wspierać polski przemysł farmaceutyczny.
Jelonki
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Połączyć z 422, a pewnie.Jarek pisze:Na E-2 jest bardzo dużo skarg na punktualnośc (phi, nic dziwnego!) i pewnie ta linia też ma przed soba widmo jakiejś korekty.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
Sam pisałem, że E-2 to de facto pseudoekspres, niemniej podział w tym wypadku wydaje mi się dość problematyczny ze względu na ilość zwyklaków na TK i niepunktualność linii, która pewnie wskutek takiej zmiany zostałaby zasilona. Jeżeli 116 - problem z punktualnością zostaje + kwestia północnej końcówki. Jeżeli 195 - kwestia południowej końcówki.
Aczkolwiek nie wiem, jak byłoby z dojazdem na Trakt od strony Bemowa przy pomocy przesiadki z 24 i trampasa na Młynarskiej.
Aczkolwiek nie wiem, jak byłoby z dojazdem na Trakt od strony Bemowa przy pomocy przesiadki z 24 i trampasa na Młynarskiej.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
- Bastian
- Sułtan Maroka
Znowu??!!! Miało być ponownie poprawione...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
bartoni722
Chyba miał ktoś na myśli ponownie "poprawione".Bastian pisze:Znowu??!!! Miało być ponownie poprawione...
Lipa, że hej, ale niech ZTM bawi się dobrze.
- Solaris U10
Paranoja. Mam nadzieję, że kiedyś pasażerowie nagłośnią sprawę w mediach w jakich to warunkach jeżdżą 189 i 401 to może łaskawie ZTM coś zrobi z problemem. Ścięcie częstotliwości w porannym szczycie to jawne robienie sobie jaj z pasażerówEmdegger pisze:Chyba miał ktoś na myśli ponownie "poprawione".Bastian pisze:Znowu??!!! Miało być ponownie poprawione...
Bez przesady. Rano 189 wygląda tak. Przystanek Taśmowa. Godziny 7:30 - 8:30.dzidek pisze:Paranoja. Mam nadzieję, że kiedyś pasażerowie nagłośnią sprawę w mediach w jakich to warunkach jeżdżą 189 i 401 to może łaskawie ZTM coś zrobi z problemem. Ścięcie częstotliwości w porannym szczycie to jawne robienie sobie jaj z pasażerówEmdegger pisze:Chyba miał ktoś na myśli ponownie "poprawione".
Przykładowo:
7:45 - 189 - zapchane
7:46 - 401 - zapchane
7:46 - 189 - wszystkie miejsca siedzące zajęte, a nawet są wolne
7:52 - 189 - tlok
7:54 - 189 - mały tłok
7:56 - 189 - tłok
itd...
Choć nie zmienia to postaci rzeczy że 189 pojawiające się Służewcu w godzinach szczytu 7 do 9 powinno kursować co 5 - 6 minut. Teraz kursy przed 9 będą co 10 minut. A przecież większość biur zaczyna pracę na 9.