mam przyjemność pamiętać to pamiętne sterowanielevar pisze:PS. Muł to, jakich mało, ja się dwoiłem i troiłem na Z-1 (Wileniak - Koło), a dzień później ITD zabrała mu dowód.
Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- klarowny jan
Ja też pamiętam i nie zapomnę do końca żywota swego
.

Gratuluję, mam nadzieję, że ZTM nie zlikwiduje PKB. Jesteście naprawdę świetni i może nawet skuteczniejsi od zawodowcówklarowny jan pisze:Mimo liczebnej i gabarytowej przewagi i lekkiego piątkowego rauszu, wymiękli przy naszych metodach socjotechnicznych, wszakże nie mogło być inaczej
Wolfchen, ze swoją drugą połówką udawał się do ZT, w celu zaprowiantowania na drogę, a następnie zapakować się w samochód i do Greifswaldu...MZ pisze:Wolfchen, owszem, wybierał się na pociąg, a ja byłem tam tylko w celu orientalno-kulinarno-konsumpcyjnym![]()
[ Dodano: Pon 01 Mar, 2010 09:30 ]
Ja wpisuję miasto, w którym mieszkam, a że nosi mnie po kraju...prosper5250 pisze:Też tak myślałem - Wy podchodzicie do wpisywania w to miejsce właściwego miasta z dozą specyficznego poczucia humoru?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- METALL2357
- (METALL22)
- Kontakt:
Witam i potwierdzamJelcz_M11 pisze:METALL22 spotkany na Os. Ostrobramska na 013B/382. Pozdr.
[ Dodano: |3 Mar 2010|, 2010 08:28 ]
Jak już się czepiać to wyjaśnij jaki ma numer ten przystanek WitolinSolarek pisze:Teraz to się chyba nazywa WITOLIN ?Jelcz_M11 pisze:Os. Ostrobramska
2357 Ty sztruclu, czemuż mnie tak szybko opuścił ?!
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
- Bastian
- Sułtan Maroka
2105 01METALL22 pisze:Jak już się czepiać to wyjaśnij jaki ma numer ten przystanek Witolin![]()
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bo odpisywana od tygodnia trzymająca się na słowo honoru klapa w końcu spadła i w trybie awaryjnym dowieziono taką. Przypuszczam, że dopóki ta nie spadnie to innej nie dostanęWalas pisze:A ja się spytam: Dlaczego A120 ma zaklejony na przodzie numer taborowy jakąś czarną taśmą?
Celem uniknięcia offtopu: Ryży widziany na Szczęśliwickiej przed 8.