Żadnego znaku tam oczywiście nie maFlash8222 pisze:Wczoraj jak tam wpadłem to cudem nie rozwaliłem 8170. Na szczęście zobaczyłem jak inny samochód wpada w tą dziurę to udało mi się zwolnić do 10 km/h...NR pisze:
Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Zamykają Francuską - to się będzie działo!
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=464&l=1
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=464&l=1
Taka mała uwaga: dlaczego 117 i 147 w kierunku Waszyngtona nie zatrzymują się na przystanku Stacja Krwiodawstwa 04 razem ze 111, 123, 507, 509 , tylko nadal stają na przystanku przed skrzyżowaniem z ul. Zwycięzców razem ze 151 nr 02??alojzy pisze:Zamykają Francuską - to się będzie działo!
http://www.ztm.waw.pl/zmi...c=102&i=464&l=1
I czy dla 146 w kierunku Falenicy nie mozna by zrobic przystanku nawet "nż" tlko dla tej linii, jak np. zrobiona Ateńską dla 117 i 147, choć chyba z miejscem będzie dużo gorzej
PS:Chyba nie korkuje się tak bardzo, jak jeszcze nie dawno można było przypuszczać, prawda?
the best 147!!
Zdecydowanie tak, obciążenie Wału znacznie wzrosło, ale dziś jeśli chodzi o korki to mogła być jeszcze jedna przyczyna:pawcio pisze:Zamknęli o 10. Zobaczymy, co będzie jutro koło 8. Ale podobno teraz o wiele gorzej stoi Wał niż Saska.
http://www.tvnwarszawa.pl/0,1646640,wiadomosc.html
A czy da radę coś zrobić z ZP Stacja Krwiodawstwa dla 117 i 147?
the best 147!!
Nie można tylko musi być. i niech nikt nie pisze ,że niedaleko jest Wandy53 bo to samo można napisać o Katowickiej . Licżę ,że fachowcy z ZTM jutro najpóźniej pojutrze ustawią na Zwycięzców/Saskapawulon pisze:Taka mała uwaga: dlaczego 117 i 147 w kierunku Waszyngtona nie zatrzymują się na przystanku Stacja Krwiodawstwa 04 razem ze 111, 123, 507, 509 , tylko nadal stają na przystanku przed skrzyżowaniem z ul. Zwycięzców razem ze 151 nr 02??alojzy pisze:Zamykają Francuską - to się będzie działo!
http://www.ztm.waw.pl/zmi...c=102&i=464&l=1![]()
Już jest na 04 i wszystkop jest razem.
I czy dla 146 w kierunku Falenicy nie mozna by zrobic przystanku nawet "nż" tlko dla tej linii, jak np. zrobiona Ateńską dla 117 i 147, choć chyba z miejscem będzie dużo gorzej![]()
PS:Chyba nie korkuje się tak bardzo, jak jeszcze nie dawno można było przypuszczać, prawda?
Dlaczego E-5 nie skierowano Brazylijską, Międzynarodową, Trasą i Mostem Ł, Wisłostradą do Al. Jerozolimskich a z powrotem Wisłostradą i Trasą Ł do Saskiej? Teraz będzie stał rano i po południu na całej Saskiej aż do/od Waszyngtona.pawcio pisze:Zamknęli o 10. Zobaczymy, co będzie jutro koło 8. Ale podobno teraz o wiele gorzej stoi Wał niż Saska.
-
Krzysiek_S
Wiadomo już jak będą poprowadzone objazdy?UD Wawer pisze:Informujemy, że 15 marca 2010 r, zostaną rozpoczęte prace, związane z budową ronda Patriotów - Izbicka według projektu Zarządu Miejskich Inwestycji Drogowych w Warszawie.
W pierwszym etapie robót, przewiduje się zamknięcie ul. Izbickiej na odcinku od ul. Patriotów do ul. Izerskiej pod budowę odwodnienia, przebudowę jezdni i chodników, budowę zatok autobusowych i oświetlenia.
W związku z zamknięciem ul. Izbickiej zastaną wyznaczone trasy objazdów ul. Patriotów, ul. Walcowniczą, ul. Hiacyntową, ul. Techniczną i ul.Zagórzańską. ...
pawcio napisał/a:
Zamknęli o 10. Zobaczymy, co będzie jutro koło 8. Ale podobno teraz o wiele gorzej stoi Wał niż Saska.
Lipa napisa/a:
Dlaczego E-5 nie skierowano Brazylijską, Międzynarodową, Trasą i Mostem Ł, Wisłostradą do Al. Jerozolimskich a z powrotem Wisłostradą i Trasą Ł do Saskiej? Teraz będzie stał rano i po południu na całej Saskiej aż do/od Waszyngtona.
Może nie będzie tak żle, a może skierują jak zobaczą że żle się dzieje.
Zamknęli o 10. Zobaczymy, co będzie jutro koło 8. Ale podobno teraz o wiele gorzej stoi Wał niż Saska.
Lipa napisa/a:
Dlaczego E-5 nie skierowano Brazylijską, Międzynarodową, Trasą i Mostem Ł, Wisłostradą do Al. Jerozolimskich a z powrotem Wisłostradą i Trasą Ł do Saskiej? Teraz będzie stał rano i po południu na całej Saskiej aż do/od Waszyngtona.
Może nie będzie tak żle, a może skierują jak zobaczą że żle się dzieje.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Dlaczego od nie wiadomo jakiego czasu trujesz .... zamiast zadzwonić/napisać do ZTM prosząc o zmiane trasy E-5?Lipa pisze:Dlaczego E-5 nie skierowano Brazylijską, Międzynarodową, Trasą i Mostem Ł, Wisłostradą do Al. Jerozolimskich a z powrotem Wisłostradą i Trasą Ł do Saskiej? Teraz będzie stał rano i po południu na całej Saskiej aż do/od Waszyngtona.

M-1 507 509 N22+N72