A to z jakiego powodu? Powinienem dostać jakąś informację nt temat to po pierwsze a po drugie no właśnie z jakiego powodu? Bo przecież nic nie robiłem takiego żeby przedłużyć tego bana.fik pisze:A konkretniej zapomniały Cię poinformować, że masz bana przedłużonego o miesiąc.hafilip84 pisze:Prawdopodobnie dlatego, że jesteśmy tylko ludźmi i osoby, które się tym zajmują zapomniały o Tobie...
Bany i ostrzeżenia
Moderator: Emyl
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ten to chyba wielki miłośnik AsterixaTLG pisze:Wiosna przyszła i świry budzą się z zimowego snu.JKTpl pisze:Co to za zalew klonów?
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
-
bartoni722
- fik
- Naczelne Chamidło
Kurwa mać.Walas pisze:Bo lubię pisać obserwacje brygadowe. Ale wogóle dziwne na tym forum jest to że nawet człowieka nie poinformują że ma przedłużonego banaBastian pisze:A czemu coś "musisz" napisać?.
To, że masz bana na dane podforum do 20 marca, oznacza, że pierwszym dniem, w którym będziesz mógł pisać, jest 21 marca. To raz.
Dwa, nawet gdybyś miał zacząć pisać 20 marca, to inni ludzie też mają życie i nie siedzą 24/7 przed kompem, aby ci udostępnić ponownie możliwość pisania na OB. Wysyłanie PW do moderatora w sobotę o 10 rano z pretensjami jest po prostu szczytem chamstwa.
Trzy, tak się składa, że bana mogą zdjąć ci dwie osoby - hafilip i ja. Obaj w weekend byliśmy nieobecni i nie moglibyśmy ci go zdjąć, nawet gdybyśmy otrzymali taką prośbę od któregoś z moderatorów OB.
Cztery, pierwsze przedłużenie bana otrzymałeś właśnie za skomlenie o wcześniejsze zdjęcie. W zaistniałej sytuacji nie zdziwiłbym się, gdyby Kleszczu i Siecool podjęli decyzje o dalszym, ewentualnie bezterminowym przedłużeniu.
Pięć, jakikolwiek dalszy twój post na forum technicznym w temacie twojego bana na OB spowoduje, że dostaniesz +3 na ochłonięcie, bezterminowy ban na forum techniczne i mój wniosek o ponowne wykluczenie cię ze społeczności forumowej. Mówię serio.
Nie odpisuj.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
-
Gość
Składam formalny wniosek, aby jaśnie admin nadał sobie nad wyraz odpowiednią karę do przewinienia za publiczne rzucaniem mięsem!!fik pisze:
Kurwa mać.
Regulamin
Punkt 8. Prowadzący forum zastrzegają sobie prawo do nałożenia czasowej bądź stałej blokady lub ograniczenia dostępu do forum osobom łamiącym prawo, netykietę, naruszającym godność współużytkowników, jak również niestosujących się do zaleceń porządkowych zgłaszanych przez prowadzących forum.
- Bastian
- Sułtan Maroka
kakotofoniks pisze:Składam formalny wniosek
Odrzucony.
Wraz ze składającym.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow