Nowe wcielenie forum
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Krzysiek_S
Nie ma bata po świętach zbieram podpisy w celu przywrócenia starego forum i moderacji.
Zacznę od mieszkańców Wawra.
Tylko pytanie gdzie podpisy wysłać?
[ Dodano: |2 Kwi 2010|, 2010 20:43 ]
Zacznę od mieszkańców Wawra.
Tylko pytanie gdzie podpisy wysłać?
[ Dodano: |2 Kwi 2010|, 2010 20:43 ]
Również popieram.span pisze:PopieramTGM pisze:Do dupy. Nie dość że za dużo działów, to jeszcze "nowi" moderatorzy coraz bardziej pajacują.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jezu, jęczycie, jakby się nie wiadomo co zmieniło
[ Dodano: |2 Kwi 2010|, 2010 21:07 ]
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[ Dodano: |2 Kwi 2010|, 2010 21:07 ]
Wykup domenę oraz miejsce na serwerze i nas zatrudnijKrzysiek_S pisze:Nie ma bata po świętach zbieram podpisy w celu przywrócenia starego forum i moderacji.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
Pomyślę. Niestety będzie to kolidować z prowadzeniem przeze mnie portalu EkoWawra, osiedla Zerzeń. Nie wiem czy przejmowanie Wawkomu nie będzie to już za dużo.Bastian pisze:Wykup domenę oraz miejsce na serwerze i nas zatrudnij![]()
Serwer Optima w Mserwisie to chyba za mało na Wawkom?
Przestaniemy ja wy przestaniecie.Bastian pisze:Jezu, jęczycie, jakby się nie wiadomo co zmieniło
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No ale co konkretnie zarzucasz im w pracy? Są zdystansowani, można by podejrzewać, że to nie ludzie, tylko programy inteligentne napisane po nocach przez Fika i/lub Hafilipa...TGM pisze:Do dupy. Nie dość że za dużo działów, to jeszcze "nowi" moderatorzy coraz bardziej pajacują.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S