Komunikacja podmiejska
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
-
Michałwawer
- Kontakt:
-
Michałwawer
- Kontakt:
- Bastian
- Sułtan Maroka
Aby to miało sens, to raczej do Otwocka. Pożyjemy, zobaczymy.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
No właśnie. I do tego sensu jeszcze potrzebne sa jakieś normalne dowozówki miejskie (nie takie, jak w Legionowie, że rozkładu się pół godziny szuka - ale tu znowu wracamy do rozkładów na stronie ZTMuBastian pisze:Aby to miało sens, to raczej do Otwocka.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przed to chyba nie ma szans.
Chociaż starych kibli PRy mają w cholerę, może w końcu SKuMają, jaką żyłę złota ignorują... jestem pewien, że i piętnaście jednostek byliby w stanie ZTMowi wcisnąć.
Chociaż starych kibli PRy mają w cholerę, może w końcu SKuMają, jaką żyłę złota ignorują... jestem pewien, że i piętnaście jednostek byliby w stanie ZTMowi wcisnąć.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
L-2 i L-5 ruszają 4 maja.
http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=174&c=100&l=1
http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=174&c=100&l=1
Czy ktoś coś wie o Linii do Ruśca w Nadarzynie?
Wczoraj (w Niedzielę) widziałem Scanie na ul. Szkolnej w Raszynie jako Przejazd Techniczny. Najpierw miałem szczękopad a potem trybiłem jakie są na to szanse. Ul. Szkolna jest b. wąska musiała by się zmienić organizacja ruchu na jednokierunkową.
Linia do Ruśca może i by miała sens jednak cos mi w tym nie pasuje bo co - znów do Warszawy przez Raszyn? Bez sensu.
16.04 ma być podobno jakieś zebranie w tej sprawie ale nie wiem czy w związku z żałobą nie zostanie odwołane.
Wczoraj (w Niedzielę) widziałem Scanie na ul. Szkolnej w Raszynie jako Przejazd Techniczny. Najpierw miałem szczękopad a potem trybiłem jakie są na to szanse. Ul. Szkolna jest b. wąska musiała by się zmienić organizacja ruchu na jednokierunkową.
Linia do Ruśca może i by miała sens jednak cos mi w tym nie pasuje bo co - znów do Warszawy przez Raszyn? Bez sensu.
16.04 ma być podobno jakieś zebranie w tej sprawie ale nie wiem czy w związku z żałobą nie zostanie odwołane.

Byłem dziś w Konstancinie i przy okazji spytałem się w urzędzie w sprawie autobusów do Góry Kalwarii i linii na wspólny bilet.TGM pisze:To co z tą G. Kalwarią?
Pan, który ponoć miał coś wiedzieć zbytnio nie wiedział o co się go pytam - nie rozróżniał komunikacji na wspólnym bilecie (L-ki) od typowych podmiejskich (7xx, 8xx).
W każdym bądź razie Konstancin-Jeziorna wspólnie z Górą Kalwarią, toczą jakieś rozmowy z ZTM na tema pakietu usług komunikacyjnych.