różni się paroma duperelami, jak wyświetlacz boczny czy zegary. nic wielkiegoDesert pisze:Mam pytanie w sprawie wozu A608, on jest jakiś wyjątkowy?
Bo z tego co pamiętam to to jest testowiec? Widuje go na 199 ostatnimi czasy
Książka skarg i wniosków
Moderator: vernalisadonis
-
bartoni722
- R-9 Chełmska
88 mają bardziej ekologiczny slinik...Rav5202 pisze:8240 ze względu na Ekologiczny silnik
A 8919 i 8921 nie?Rav5202 pisze: 8920 ze względu na układ siedzeń, podobność do Solarisów Veoilli
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Popieram Was obu! Według mbnie 5412 powinien trafić do listy Rzadkich okazów!Jelcz_M11 pisze:A poza tym to pierwszy 280.70 w Wawie, oznaczony jako 280.70B.Rav5202 pisze:5412 ze wzgledu na układ siedzeń, na numer taborowy dla bizonów, a nim nie jest...
Szkoda, że to nie było na czerwono.Siecool pisze:Mobilis kiedyś ze swojego wozu wymontował siedzenie i jakoś nikt wpisywania go do Rzadkich Okazów nie chciałGeneralnie jakoś nie widzę sensu wpisywania wozów ze względu na numerek czy różnice w układzie siedzeń.
Wpiszta jeszcze A120 na listę rzadkich okazów, bo KTOŚ
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A oprócz piszczka z pierwszych drzwi w A120 zapożyczono również buczek z deski rozdzielczej. Zniknął, bo jak się świeciła awaria trzeciego alternatora to buczało cały czas, więc dział techniczny ZEA Ursus usunął buczek bo to łatwiejsze niż usunięcie awarii alternatora. Starych SU12 które nie piszczą jest sporo, przynajmniej cztery piszczałki leżą w trawniku na Gwiaździstej, a po innych krańcach pewnie nie do zliczenia. A016 jest za to wyjątkiem, bo jest jedynym nowym SU12 który z przodu nie piszczy 
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Mobilis kiedyś ze swojego wozu wymontował siedzenie i jakoś nikt wpisywania go do Rzadkich Okazów nie chciałJKTpl pisze:Szkoda, że to nie było na czerwono.Siecool pisze:Mobilis kiedyś ze swojego wozu wymontował siedzenie i jakoś nikt wpisywania go do Rzadkich Okazów nie chciałGeneralnie jakoś nie widzę sensu wpisywania wozów ze względu na numerek czy różnice w układzie siedzeń.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Czy zaobserwowanie autobusu stojącego na awaryjnych naprawdę wymusza wpis w "Wypadkach i awariach"? Trochę to nadmuchane... Co innego, gdyby np. w towarzystwie NR czy Policji. Wypisywaną tutaj "awarią" może być odstawanie przyspieszenia czy spacer rekreacyjny pana kierowcy na trasie autobus-kiosk-autobus. 
-
bartoni722
Będę upierdliwy i się przypomnęJKTpl pisze:Czy zaobserwowanie autobusu stojącego na awaryjnych naprawdę wymusza wpis w "Wypadkach i awariach"? Trochę to nadmuchane... Co innego, gdyby np. w towarzystwie NR czy Policji. Wypisywaną tutaj "awarią" może być odstawanie przyspieszenia czy spacer rekreacyjny pana kierowcy na trasie autobus-kiosk-autobus.