Informacja pasażerska
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Eee.... A guzik pasażera mój sterownik obchodzi. Mój sterownik, tylko ja mogę się wpatrywać
Budujące że w nowych SU12 nic nie zobaczy.
Czasami jak mam dobry humor i ktoś mi po chamsku zagląda do kabiny, to się go pytam czy nie wpadłem mu w oko i czy chciałby się umówićSzeregowy_Równoległy pisze:Jak czytam wypowiedzi gości, dla których sensem podróży jest wpatrywanie się w sterownik to mam zamiar zrewidować swoje poglądy o zaklejaniu kabiny przed wzrokiem elementu przewozowego.
- fik
- Naczelne Chamidło
Co zrobisz, jak powie, że chciałby?Flash8222 pisze:Czasami jak mam dobry humor i ktoś mi po chamsku zagląda do kabiny, to się go pytam czy nie wpadłem mu w oko i czy chciałby się umówićSzeregowy_Równoległy pisze:Jak czytam wypowiedzi gości, dla których sensem podróży jest wpatrywanie się w sterownik to mam zamiar zrewidować swoje poglądy o zaklejaniu kabiny przed wzrokiem elementu przewozowego.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Flashowi to raczej nie grozi 
BP. NMSP
BP. NMSP
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak to?!Szeregowy_Równoległy pisze:Budujące że w nowych SU12 nic nie zobaczy.
Polecam sterowniki Pixela w momencie przekraczania godziny 0. +1440. To są tylko urządzenia elektroniczne i im też zdarza się zgłupieć.Walas pisze:Z jakiej paki na sterowniku była godz.17:xx
noidea
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dziwne, wydawało mi się, że odczytanie tego LCD pod słońce i to umieszczonego pod dosyć niesympatycznym dla pasażera kątem powinno być trudniejsze. Masz nadprzyrodzone moce?Adam G. pisze:Jak to?!Akurat w nowych wozach odchyłkę od rozkładu na sterowniku widzę niemalże z okolic drugich drzwi, bez specjalnego wpatrywania się.
Potwierdzam. W nowych U12 bardzo łatwo przeczytać cyfry na ekranie, bo są bardzo duże.Szeregowy_Równoległy pisze:Dziwne, wydawało mi się, że odczytanie tego LCD pod słońce i to umieszczonego pod dosyć niesympatycznym dla pasażera kątem powinno być trudniejsze. Masz nadprzyrodzone moce? Zacznę przełączać na podgląd kamer celem kontroli zalachonienia przedziału pasażerskiego.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A co zrobisz w przypadku stwierdzenia przekroczenia dopuszczalnego poziomu zlachonienia? Pokdręcisz ogrzewanie, czy zasymulujesz awarię klimy, z awarią a'la SKM?Szeregowy_Równoległy pisze: Zacznę przełączać na podgląd kamer celem kontroli zalachonienia przedziału pasażerskiego.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie da się przekroczyć dopuszczalnego poziomu zlachonienia. Niedopuszczalny to 0, takie linie powinny być zlikwidowane, bo nikomu nie służą. I powinno się to uwzględnić w polityce transportowej miasta.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Myślę, że w określonych przypadkach dałoby się osiągnąć poziom ujemnySzeregowy_Równoległy pisze:Nie da się przekroczyć dopuszczalnego poziomu zlachonienia. Niedopuszczalny to 0, takie linie powinny być zlikwidowane, bo nikomu nie służą. I powinno się to uwzględnić w polityce transportowej miasta.
Wodzu prowadź!Flash8222 pisze:Nie da się przekroczyć dopuszczalnego poziomu zlachonienia. Niedopuszczalny to 0, takie linie powinny być zlikwidowane, bo nikomu nie służą. I powinno się to uwzględnić w polityce transportowej miasta.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
Ja nic nie wiem o żadnych nadprzyrodzonych mocach, ale jak jest ciemno albo pochmurno to bez problemu z okolic rzeźni mogę odczytać wartość opóźnienia/przyspieszeniaSzeregowy_Równoległy pisze:Dziwne, wydawało mi się, że odczytanie tego LCD pod słońce i to umieszczonego pod dosyć niesympatycznym dla pasażera kątem powinno być trudniejsze. Masz nadprzyrodzone moce?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.