dzidek pisze:Wszyscy kierowcy linii jeżdżących Bitwy Wa-wskiej do RZS przeklinają ten dzień jak tylko mogą. Wczoraj na 172 przejazd przez Bitwy w normie a dziś odcinek od Grójeckiej do Szczęśliwickiej w około 25 min
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Tak miałem każdym kursem w zmianie A ale niektórzy kierowcy łapali jeszcze większe opóźnienia. Nawet w międzyszczycie nic się nie poprawiło. Popołudniu jechałem już jako pasażer 136 to Banacha stała od Żwirek i aż do samego ronda. Opóźnienia około 40-50 min. Przez zmianę cyklu świateł mamy kataklizm komunikacyjny na Bitwy Warszawskiej i poprzecznych ulicach. Jeśli jutro nie powrócą do starego ustawienia sygnalizacji to kolejny dzień szykuję się taki sam. Dobrze, że ja nie będę musiał jutro jeździć na linii przez RZS.
Paraliż Ochoty !
Linia 512, średnie opóźnienie w zm. B ~40' (Od Żwirki i Wigury do Dickensa + wypadek przy Dw. Wileńskim)
Linia 150, opóźnienie maksymalne 67', główne utrudnienia od Pl. Zawiszy do ul. Szczęśliwickiej
Linia 414, opóźnienia po około 40', wozy z R-2 pozjeżdżały z Podgrodzia
(utrudnienia od Alei Prymasa Tysiąclecia do ul. Grójeckiej)
Linia 521, opóźnienia dochodzące do 100'
(utr. od Alej Jerozolimskich do ul Szczęśliwickiej)
Linia 186, opóźnienia po około -90', wozy z zakładu R-1 przyjeżdżały z około 40-50' opóźnieniem
(Od Prymasa Tysiąclecia do ul. Dickensa)
do horroru doszła jeszcze awaria sygnalizacji świetlnej przy ul. Pawińskiego (skrzyżowanie z ul. K.Dickensa)