Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ze stopki kogoś na forum "GW":
Po opublikowaniu informacji, że premier Putin obiecał Południowej Osetii pomoc w wysokości 10 miliardów rubli, władze obwodu woroneskiego zwróciły się do rządu gruzińskiego z prośbą o niezwłoczne zbombardowanie Woroneża i okolic.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Radio w bolidzie F1 http://www.youtube.com/watch?v=-N2k6C3sp6E
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Bastian
- Sułtan Maroka
To się nadaje wyłącznie tutaj:
Stołeczny Konserwator Zabytków o ul. Nowowiejskiej pisze:(...) proponowane całoperonowe wiaty są sprzeczne z utrwaloną historycznie formą przystanku komunikacji miejskiej.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- R-9 Chełmska
- kulikowski
http://www.zw.com.pl/artykul/480051_Kom ... szawy.html![]()
Komórkowa mapa Warszawy
(...) Posiadacze komórki w sieci Orange powinni wystrzegać się jazdy Trasą Łazienkowską al. Solidarności, Wałem Miedzeszyńskim i Rondami: Radosława (d. Babka) i Wiatraczna, zaś Ery – Mostem Syreny, ul. Kasprzaka i Grójecką. Ci, którzy mają Plusa, powinni wybierać inną drogę niż Most Poniatowskiego i ul. Górczewska i Łopuszańska. (...)
Cofnęli się w czasie.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9