Wakacje 2010
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Dęboszczak
I bardzo dobrze!Dęboszczak pisze:ITS na 144
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
Tu sie nie zgodze. To nie beda przegubowe lionsy tylko solówki w postaci MANów NL223. Wiec obsługa sie moim zdaniem popsuje, koniec z klimą poza tym Scanie PKSu sa duzo nowsze od NL223. ITS solowe i przegubowe to zupełnie inna bajka.zeus pisze:I bardzo dobrze!Dęboszczak pisze:ITS na 144Pamiętam jak kiedyś jeszcze ITS obsługiwał tą linie to standard obsługi był dużo wyższy, a teraz zawsze kiedy bym nie wsiadł do 144 to śmierdzi spoconymi menelami
Ale ja też wolałem jak był ITS na "czwórkach" niż teraz PKS. Jak teraz jeżdzi Grodzio to notorycznie mnie się spóżnia a jak był ITS to razdko się zdarzało żeby się spóżnił i druga sprawa to to że ITS nie wlecze się tak jak Godzio(30-40km/h).marko80 pisze:Tu sie nie zgodze. To nie beda przegubowe lionsy tylko solówki w postaci MANów NL223. Wiec obsługa sie moim zdaniem popsuje, koniec z klimą poza tym Scanie PKSu sa duzo nowsze od NL223. ITS solowe i przegubowe to zupełnie inna bajka.zeus pisze: I bardzo dobrze!Pamiętam jak kiedyś jeszcze ITS obsługiwał tą linie to standard obsługi był dużo wyższy, a teraz zawsze kiedy bym nie wsiadł do 144 to śmierdzi spoconymi menelami
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
na stronie ZTM sa rozkłady od 28 czerwca. To jeszcze nie są te własciwie wakacyjne ale juz widze ze np 527 od 28 czerwca w A kursuje rzadziej z 7 minut na 10 minut w B sie nie zmienił, znikneły fki z wiekszosci linii na 411 są ale byc moze znikna w odsłonie od 1 lipca której jeszcze nie ma opublikowanej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie chcę wiedzieć, w jakich okoliczność wąchałeś spoconych meneli...zeus pisze:I bardzo dobrze!Dęboszczak pisze:ITS na 144Pamiętam jak kiedyś jeszcze ITS obsługiwał tą linie to standard obsługi był dużo wyższy, a teraz zawsze kiedy bym nie wsiadł do 144 to śmierdzi spoconymi menelami
[ Dodano: |24 Cze 2010|, 2010 19:38 ]
Idei przewodniej zapewne. To-to będzie miało niską brygadę nawet!!!Bastian pisze:A czego w tym przypadku nie rozumiesz?Wolfchen pisze:Co to za potworek?
To jest potok istotny, ale nie najważniejszy. Z powodu tej fanaberii rozwala się komunikację na Bemowie i utrzymuje muchowoza na Grochowskiej. Podsumuję to krótko - widzimisiaste, autorytarne wybieranie potoków "ważnych" i "nieważnych", chyba na zasadzie "kto wcześniej wstaje, ten rządzi". W tym roku loteria wylosowała biura, w zeszłym uwaliła 44.pawcio pisze: 78 ma łączyć Jerozolimskie (i Zawiszę) z biurowcami na Prostej. Póki jeszcze może.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A ile tych brygad ma w sumie być? Trzy? Trzy plus dodatek? Rozumiem, że to wszystko dla obsłużenia trzech przystanków, w tym krańca? Trzech przystanków, które nawet w szczycie nie były w stanie sensownie zapełnić 23, wcześniej 32, 4 czy cokolwiek tam jeździło?Glonojad pisze:Idei przewodniej zapewne. To-to będzie miało niską brygadę nawet!!!Bastian pisze: A czego w tym przypadku nie rozumiesz?
- Bastian
- Sułtan Maroka
A zdziwiłbyś się.Szeregowy_Równoległy pisze:Trzech przystanków, które nawet w szczycie nie były w stanie sensownie zapełnić 23
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mieszkałem tam bardzo długo. Do zeszłego roku. I zawsze przy Inżynierskiej czekało się rano na to, co ze Stalowej wyjedzie, bo będzie dużo luźniej niż w tramwajach z Bródna. Przy odrobinie szczęścia była szansa na miejsce siedzące.
-
Dęboszczak
No może ranoDęboszczak pisze:jest mniej kursów
Wszystko w kierunku Warszawy przez obwodnicę a to ciekawe. Na Modlińskiej tylko 806. Ale za to jaka ładna częstotliwość i wysokopodłogowe kursy. Remont Zegrzyńskiej zapewne.Dęboszczak pisze:przyjrzyj się trasom są inne na terenie Jabłonny
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- Bastian
- Sułtan Maroka
No sorry, ale to chyba oczywiste. Ale czy w związku z tym ta część Nowej Pragi nie wymaga dobrej obsługi?Szeregowy_Równoległy pisze:zawsze przy Inżynierskiej czekało się rano na to, co ze Stalowej wyjedzie, bo będzie dużo luźniej niż w tramwajach z Bródna
To i ja na Puławskiej mam szansę. Ale bez przesady, pusto nie jest.Szeregowy_Równoległy pisze:Przy odrobinie szczęścia była szansa na miejsce siedzące.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow