Mam do tego pełne prawo - mówię to, co uważam za słuszne.KoomCK pisze:Na każdym forum które związane jest z komunikacją/inwestycjami, czy czymkolwiek podobnym starasz się udowodnić jakie te Kielce są "zaściankowe", bo mają taki a nie inny ZTM, który "trzaska" linii ile się tylko da.
Cytowanie oficjalnych komunikatów ZTMu jest oczernianiem?KoomCK pisze:Rozumiem, sam (i pewnie nie tylko ja) nie jestem zachwycony w jaki sposób to wszystko jest rozwiązywane, ale nie jest to powód do oczerniania Kielc na wszystkich możliwych forach.
Ale które jest moje miasto? Radom czy Żyrardów, a może Gdynia, gdzie mieszkałem przez ostatni rok?KoomCK pisze:W Twoim mieście na pewno nie wszystko funkcjonuje tak jak należy, więc zajmij się rozwiązywaniem tych właśnie problemów.
PS.Komunikację Radomia czy Żyrardowa krytykuję również. I osoby mnie znające wiedzą o tym doskonale.
Trafiłeś, jak kulą w płot, bo "wojewódzkość" Radomia mi wisi i powiewa; przy okazji udowodniłeś, że mieszkańcy Kielc uważają mieszkańców Radomia za zakompleksionych na punkcie "niewojewódzkości", jakby cokolwiek to znaczyło... EOTKoomCK pisze:Niech końcówka tego zdania pokaże jak bardzo niektórych mieszkańców Radomia boli to, że oni nie są miastem wojewódzkim.