http://www.tvnwarszawa.pl/2,2366031,1,1,0,0,wideo.htmlKierowcy autobusów narzekają na upał
Do narzekających na upał pasażerów komunikacji dołączyli również kierowcy autobusów. Twierdzą, że przy 40 stopniowym upale nie da się wytrzymać w regulaminowym uniformie. To nie wzrusza jednak władze MZA. - Kierowca miejskich zakładów autobusowych reprezentuje majestat pani prezydent miasta - odpowiada rzecznik spółki.
Kierowca MZA a majestat Prezydenta Warszawy
-
NR
- (tygrys)
W ogóle skąd ta jarzyna się urwała.Bierut pisze:Zajebiście, 880 autobusów na 1020 ma klimatyzację (choćby dla kierowcy). To chyba jakiś żart. Po drugie zobaczcie jak ten kretyn reprezentuje swoim strojem majestat pani prezydent. Żenada, co za burak.
[ Dodano: |17 Sie 2010|, 2010 10:56 ]
Może wziął pod uwagę też Ikarusy z oddzielną kabiną, która może robić za klimę.Bierut pisze:Zajebiście, 880 autobusów na 1020 ma klimatyzację (choćby dla kierowcy).
[----]
Ikarusy Serii 57xx mają Klime, Kilka sztuk odkurzaczy również, Wszystkie U15 i Wszystkie MANy, Neognioty włącznie, U12 + U18 również więc troche tego jest
EDIT: Zlikwidowana zbędna część posta
Ikarusy Serii 57xx mają Klime, Kilka sztuk odkurzaczy również, Wszystkie U15 i Wszystkie MANy, Neognioty włącznie, U12 + U18 również więc troche tego jest
EDIT: Zlikwidowana zbędna część posta
ROTFLKierowcy autobusów narzekają na upał
Do narzekających na upał pasażerów komunikacji dołączyli również kierowcy autobusów. Twierdzą, że przy 40 stopniowym upale nie da się wytrzymać w regulaminowym uniformie. To nie wzrusza jednak władze MZA. - Kierowca miejskich zakładów autobusowych reprezentuje majestat pani prezydent miasta - odpowiada rzecznik spółki.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.