Powiedz mi po co ten temaat jesli nie ma z niego pożytku, dla ZTM. Ci co tu zaglądali poszli na urlopy, chyba nie bo jednak szybę wstawiono na Sacja Krwiodawstwa 04. to irozkłady można wstawić. Nie?pasażer pisze:Oj Bastian jak do tej pory wszystkie moje spostrzeżenia zapisane w tym temacie byly realizowane. Stąd moje pytanie a ten adres oczywiście znam.
Wadliwe oznaczenia przystankowe
Ktoś na przystanku <T> STAWKI 05 > CENTRUM nie wiem czy specjalnie czy nieświadomie skierował tramwaje, które skręcają tak naprawdę w lewo w prawo (strzałka w prawo zamiast w lewo)... Gdyby skręcając z przystanku w prawo były tory jakiekolwiek to OK, ale w prawą stronę nie ma żadnych torów... 
M-1 PKS S-1 7 9 709 727 KM1 KM8 WKD N85
KM WPR: 1, 2
KM WPR: 1, 2
Przystanek Sobieskiego 04 w Legionowie nie wiadomo czy funkcjonuje czy nie. Przez pewien czas był odgrodzony barierkami, na słupku była płachta "Przystanek czasowo skasowany". Teraz płachty i barierek nie ma, rozkłady wiszą normalnie, tylko chodnik na przystanku jest trochę pokruszony i mocno zwężony. Myślałem jednak, że skoro płachty nie ma autobusy się zatrzymują normalnie. Nic bardziej mylnego. Kierowca mana na 731 minął przystanek, nawet się na niego nie spojrzał. Musiał iść aż na Siwińskiego. Teraz nie wiem czy przystanek w końcu jest nie czynny, czy kierowca go zignorował czy może kierowcy mają błędną informację, że przystanek nie funkcjonuje
.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Powiedz mi po co ten temaat jesli nie ma z niego pożytku, dla ZTM. Ci co tu zaglądali poszli na urlopy, chyba nie bo jednak szybę wstawiono na Sacja Krwiodawstwa 04. to irozkłady można wstawić. Nie?pasażer pisze:Oj Bastian jak do tej pory wszystkie moje spostrzeżenia zapisane w tym temacie byly realizowane. Stąd moje pytanie a ten adres oczywiście znam.
Bastian cud sie stal nagle są rozkłady na Adampolskiej po tej wymianie zdań.
Cud bo pisałem o tym od 20.7
- Bastian
- Sułtan Maroka
A co w tym dziwnego?pasażer pisze:Ci co tu zaglądali poszli na urlopy
Poza tym pamiętaj, że zaglądają tu prywatnie. Jedynym pewnym sposobem jest sygnał bezpośrednio do ZTM-u.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Domino2001