Komunikacja cmentarna 2010
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to jak zamkną, to się na pewno nie zatka, nie?drapka pisze:Nie boją się, że się zatka?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Solaris U10
- Bastian
- Sułtan Maroka
No owszem. Ale też byłoby gorzej, gdyby się na Conrada coś stało za tydzień - widocznie ktoś doszedł do wniosku, że prace są konieczne (szkoda więc, że nie wcześniej).
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
A przepraszam, zdawało mi się że 191 w weekend jeździ co 15 minut, a jednak co 10 minut.
Więc bez zasilenia.
Zasugerowałem się tym:
http://www.ztm.waw.pl/baza/20101023/191/413002.HTM
Coś się zmieni na weekend, że rozkład jest podany w takiej formie?
Więc bez zasilenia.
Zasugerowałem się tym:
http://www.ztm.waw.pl/baza/20101023/191/413002.HTM
Coś się zmieni na weekend, że rozkład jest podany w takiej formie?
Jeszcze nikt nie napisał, że linia 409 w dniach 25-29.10 i 2.11 będzie kursowała co 20 minut.
Kiedy? Czy taki sam przypadek jest z 156, że będą jeździły przegubowe autobusy (tam też jest tylko weekendowy rozkład)?dzidek pisze:Będą zasilone m.in. 189, 127. Co do pytania o 191 to Kleszczowa długimi zastąpi w weekend PKS.