Tabor KMŁ
W KM Łomianki mają już tylko jedną PeeRę.
Jak możemy przeczytać na stronie przewoźnika (http://www.kmlomianki.info/index.php?bo ... busy_wykaz), PeeRy o nr 6, 9, 11, 12, 15 i 21 to już autobusy "w historii zapisane".
Natomiast MAN #29 nadal pozostaje w eksploatacji. Dziś rano jeździł jeszcze na Ł-ce. Ciekawe, jak długo...
Jak możemy przeczytać na stronie przewoźnika (http://www.kmlomianki.info/index.php?bo ... busy_wykaz), PeeRy o nr 6, 9, 11, 12, 15 i 21 to już autobusy "w historii zapisane".
Natomiast MAN #29 nadal pozostaje w eksploatacji. Dziś rano jeździł jeszcze na Ł-ce. Ciekawe, jak długo...
Tak, 13 dziś jeździ(ła), ostatnio przemalowano na zielono 23, która z daleka może teraz wyglądać jak peera, poza tym dziś jeszcze rano w ruchu widziana 19.lomian pisze:Nie wiem, albo byłem taki zaspany, albo dzis rano po 6:40 widziałem dwie PR-ki...jedna jechała Warszawską, a druga wracała Gdańską do Łomianek i była to #13...hm, zastanowił mnie ten widok
Wcześniej ten wóz też wyglądał jak PeeRaalojzy pisze:ostatnio przemalowano na zielono 23, która z daleka może teraz wyglądać jak peera
19 - zdaje się - często zasuwa na całkach.alojzy pisze:poza tym dziś jeszcze rano w ruchu widziana 19
A skoro już mowa o 120-tkach, to dawno nie spotkałem #26.
Spoko, 26 jechałem w zeszłym tygodniu, wydaje mi sie, że mignął mi też dzisiaj.solar_sun pisze:Wcześniej ten wóz też wyglądał jak PeeRaalojzy pisze:ostatnio przemalowano na zielono 23, która z daleka może teraz wyglądać jak peeraFakt, wyróżniał się niebieskim kolorem i nawet z daleka było wiadomo, z jakim wozem mamy do czynienia.
19 - zdaje się - często zasuwa na całkach.alojzy pisze:poza tym dziś jeszcze rano w ruchu widziana 19
A skoro już mowa o 120-tkach, to dawno nie spotkałem #26.
W Łomiankach nowy burmistrz:
link do strony UM z informacją o wynikach wyborów
Ciekawe, co to oznacza dla KMŁ?
link do strony UM z informacją o wynikach wyborów
Ciekawe, co to oznacza dla KMŁ?
Ja sądzę że nie dużo. Komunikacja działa sprawnie, jest nowoczesna i wydajna.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Dziś na ŁD zamiast 37 śmiga... 13, co jednak potwierdza, że 3 już została wycofana z ruchu (wcześniej wzajemnie się zastępowały). Tyle, że 3 nadal funkcjonuje w spisie KMŁ, może więc jest po prostu gdzieś odstawiona jako skład części dla 37.tygrys pisze:Może remont?alojzy pisze:Nieznany jest też los melona nr 3, którego od wakacji nie widuję, a w spisie autobusów nadal figuruje.
Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale chyba przez 12 lat istnienia nie przeszedł NG?