W piątki zawsze o tej porze znajdzie się trochę chętnych aby dostać się na godzinę 22 do Śródmieścia. Natomiast w ciągu tygodnia będą pewnie pojedynczy pasażerowie wracać. Za to w porannym szczycie każdy dodatkowy autobus na TŁ jest na wagę złotabartoni722 pisze:Tylko teraz o 21:38 jest ostatni zjazd do Płowieckiej, więc nie ma korzyści o zjazdy na 22 do Centrum.
ObsĹuga linii przez poszczegĂłlne zajezdnie
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
bartoni722
-
bartoni722
Nie ma od czasu zejścia Kleszczowej/Woronicza z linii. Trudno by były skoro dodatki obsługuje Ostrobramska ale jak powróci Woronicza to i wrócą wspomniane kursy.bartoni722 pisze:Ale gdzie w rozkładach są te kursy TŁ rano?dzidek pisze:Hmmm autobus z Ostrobramskiej na 521 na Trasie Łazienkowskiej?Gdzie to by miało jechać
Od 12.12.2010 będzie S1 na całego, więc 521 w obecnej postaci nie będzie potrzebne. Czas na... 246!Rav5202 pisze:Bezsens! teraz na dodatkach 521f jeżdża 15stki i przeguby NISKIE i mają powodzenia, a solówki!? Moze to by było dobre jak puszczą co 8-10 minut to! Mnie tam Woronicz nie przeszkadza byle by wozy były pojemniejsze!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Taaak, na całego, co 30 w DS...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak ostatnio sprawdzałem, to był takt 15-15-30; ale może to ktoś poprawi.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie, nie jest. Absolutne minimum to wycięcie linii z Ochoty. Przed i nie stawiamy przecinka (poza paroma wyjątkami).