Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
-
Krzysiek_S
-
Stary Pingwin
Gdybym był mieszkańcem Wyczółek to nie zbyt bym był zadowolony z tej reformy co by mi nocne odebrałaStary Pinwin pisze:BJ, Napisałem-606 przed reformą , czyli od Bokserskiej Kłobucka , Poleczki ( z podjazdem do CER-u ) , Puławska , Karczunkowska . Może też zakrańcować na Ursynów Zach .
Wg. ZTMu przedłużenie linii N36 do pętli Wyczółki "wymagałoby znacznego nakładu taborowego, przy stosunkowo niewielkim rozszerzeniu strefy obsługi komunikacją nocną i jako takie w chwili obecnej jest niemożliwe do zrealizowania."
Jedna brygada więcej, a na pewno nie ma konieczności jeździć tam po nocach...Stockholmare pisze:Wg. ZTMu przedłużenie linii N36 do pętli Wyczółki "wymagałoby znacznego nakładu taborowego, przy stosunkowo niewielkim rozszerzeniu strefy obsługi komunikacją nocną i jako takie w chwili obecnej jest niemożliwe do zrealizowania."
noidea
-
Stary Pingwin
-
Stary Pingwin
Najbardziej to chodziło mi o ul. Poleczki, przy Nowo-wyczółkach, Łączyny, Wyczółki (ulica) i oczywiście Galopu.
Sumując to wszystko będzie więcej niż 3 osoby, ale pewnie i tak za mało na N36.
Sumując to wszystko będzie więcej niż 3 osoby, ale pewnie i tak za mało na N36.
Moja znajoma pracuje w DHL. Wystawia faktury. Musi zaczynać pracę późno, gdy wpłyną już informacje o dostarczonych przez kurierów przesyłkach. Zmianę kończy o 1 rano. I codziennie się modli, by koleżanka, która podrzuca ją samochodem do Centrum, nie rozchorowała się.BJ pisze:Są. Mam tam kolegę na jak najbardziej strzeżonym osiedlu.
A jak DHL pracuje całą dobę, to nie sądzę, żeby miał zmianę od 18 do 2, jeno jakoś bardziej od 22 do 6 czy coś takiego.
Dlaczego 508, będąc dowozówką do metra, kończy kursowanie o 0:38, a pozostałe linie dowozowe (często takie obsługujące rejony nieobsługiwane przez nocne, a przecież na Tarchomin i Nowodwory jeździ parę nocnych) kończą kursowanie między 23 a 23:30?
Już nie mówiąc o kursie 153 o pierwszej w nocy...
Zresztą IMHO w weekendy dzienne mogłyby jeździć w godzinach 6-24, a nie 5-23
Zresztą IMHO w weekendy dzienne mogłyby jeździć w godzinach 6-24, a nie 5-23
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Ten kurs intryguje mnie od dawna.JacekM pisze:Już nie mówiąc o kursie 153 o pierwszej w nocy...
To jest jakieś skomunikowanie z jakąś KMką albo SKMką czy nie ma głębszej idei?
Godziny jazdy dziennych to inna sprawa.JacekM pisze:Zresztą IMHO w weekendy dzienne mogłyby jeździć w godzinach 6-24, a nie 5-23
Co to za dzienny, który ma zjazd o 1.19 albo który ma wyjazd przed 3.30, aby o 3.32 zacząć kursowanie na dziennej linii?
-
Stary Pingwin