UWAGA - DuĹźe zmiany na forum warszawy

Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte

jakkto

Post autor: jakkto » 28 gru 2010, 10:46

Chcieliśmy poinformować o potężnej zmianie na naszym forum (www.100lica.info), od dziś działa ono na nowym skrypcie płatnym i ze wsparciem technicznym co czyni go dużo lepszym a przede wszystkim działa dużo szybciej i jest bardziej intuicyjne dla użytkowników.
Już dziś możecie się cieszyć z bardzo wielu nowych funkcji i rozbudowanego profilu.
Do Waszej dyspozycji oddajemy również kalendarz wydarzeń każdy może tam wpisać lub zareklamować wydarzenie jak np. koncert czy informacje że sylwester w wawie jest na pl. Konstytucji itp. :)

W najbliższym czasie zaskoczymy Was jeszcze zintegrowanym katalogiem który pomoże chronić forum przed spamem a zainteresowani reklamą znajdą w nim swoje miejsce, poza katalogiem dojdzie jeszcze parę niespodzianek o których będziemy informować!

Pozdrawiamy - www.100lica.info

reserved

Post autor: reserved » 28 gru 2010, 13:05

jakkto, ale jak to? :P

Jeden z działów na tym forum pisze:Sexi - Wasze rozmowy i doświadczenia

Ogólne rozmowy na temat sexu. Opowiadania, porady, poradniki, pytania i Wasze doświadczenia...Sex od pewnego czasu przestań już być tematem tabu.
Rozumiem, że to forum integrujące Warszawiaków. :P Spoko. ;-)
Ja bym dodał jeszcze taką adnotację żeby była pewna misja warszawska na forum "Wasze ulubione miejsca w Warszawie na seks". Przepraszam, nie mogłem się powstrzymac. :P

jakkto

Post autor: jakkto » 28 gru 2010, 13:33

forum jest świeżutkie ma ok. 1 miesiąca może półtora
niestety mniejszą wagę przykładałem do kategorii a większa do działania skryptu itp.
liczę ze użytkownicy pomogą mi z rozplanowaniem kategorii
np. tu http://www.100lica.info/topic/262-kateg ... 9#entry319

ODPOWIEDZ