Wszystkie się spotykają na światełku do nieba.Bastian pisze:Patrząc na godzinę, zgaduję, że ta brygada dociera na Światełko do Nieba (20:00), które odstaje przed PKiN, po czym zjeżdża na R-3. Zazwyczaj tak bywało.
WOĹP 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Jak nie można jak można?ashir pisze:Czemu nie można zobaczyć rozkładu M2 i M3?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Znaczy jest tak w Operze mogę sprawdzić wszystkie brygady, natomiast w Internecie Explorerze tylko informację o WOŚPie, brygadę M1 i M4. Wogóle jako brygadę M1, przedstawia mi M3. A jeszcze wczoraj popołudniu było normalnie (wieczorem już nie). Dziwne nie?m72 pisze:Jak nie można jak można?ashir pisze:Czemu nie można zobaczyć rozkładu M2 i M3?
Tak teraz działa wszystko dobrze.Grzesiek pisze:Już wszystko powinno działać właściwie
Jeszcze mam pytanie czy w czasie postojów będzie można przebywać w pojeździe? Nawet tam gdzie normalnie nie można. Chodzi mi np. o pętlę Metro Marymont czy Dw. Wschodni (Kijowska).
No, to teraz czekam na te mapki z trasami.
Obsługa będzie informować o przystanku krańcowym, jednak nie powinno być problemów jeżeli ktoś będzie chciał jechać dalej.ashir pisze:Jeszcze mam pytanie czy w czasie postojów będzie można przebywać w pojeździe? Nawet tam gdzie normalnie nie można. Chodzi mi np. o pętlę Metro Marymont czy Dw. Wschodni (Kijowska).
Zapraszam na stronę i Fbashir pisze:No, to teraz czekam na te mapki z trasami.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.