Najpierw trzeba do tej szkoły dotrzeć, a nie szlajać się po mieścieMZ pisze:MZ pisze:gdy w roli pasażera jechałem tym wozem na Chomiczówkę (całkiem płynna jazda).Matko, czy w szkołach uczą jeszcze czytać ze zrozumieniem?
Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- ZaciszaniN
- Kontakt:
To było w środę, a nie wczorajMETALL2357 pisze:Mr. Zaciszanin, spotkany oraz przewieziony 014-tym501B
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- METALL2357
- (METALL22)
- Kontakt:
Poprawione (Dodane że wczoraj)ZaciszaniN pisze:To było w środę, a nie wczorajMETALL2357 pisze:Mr. Zaciszanin, spotkany oraz przewieziony 014-tym501B
![]()
2357 Ty sztruclu, czemuż mnie tak szybko opuścił ?!
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
Adam8711
Widziany w 4785 na 2/127zmB Pozdrawiam
Gregory5576
Widziany w 8840 na 116zmA Pozdrawiam
Jarek Wolski
Wypatrzony na Pl Unii Lubelskiej Pozdrawiam!
Kasiobus
Spotkana na Zakładzie R-5 Redutowa około 20.
Mobilka
Mijana na Kocjana sądy koło 13:10
Czy Walas kręcił się na Dw Centralnym między 21:50 ?
Gregory5576
Jarek Wolski
Kasiobus
Mobilka
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na czym polega takie "ćwiczenie"?Walas pisze:A skąd. Ja dziś 401 ćwiczyłemTahamata pisze:
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Dokładnie to samo, co pozostałymi informacjami uzyskanymi w ten sposób*. A co Ty zrobisz z tą informacją?Premo pisze:A co zrobiłbyś z uzyskaną informacją?Cypis pisze:czy może wczoraj ktoś z tutejszej młodzieży portretował mnie za pomocą fotoaparatu na Broniewskiego? (?/114UKSW, A234 bodajże).
No owszem -- byłem w kabinie, ale sam siebie znam chybaPremo pisze:A tak poza tym:fik pisze:2. Wpisujemy użytkowników znanych (tj. nie ktosiów widzianych w jakiejś kabinie).
Możesz pozostawić kontrolę czystości tego wątku zawodowym kontrolerom, chyba są tacy tutaj
Każdego szkodaR-9 Chełmska pisze:Gdyby usunąć "bodajże" i dodać B-zmianę, to w takim razie jechałem 114 prowadzonym przez Cypisa
Zm. B stała się tak oczywistą oczywistością, że zapomniałem napisać...
*)
Tzn zacznę kojarzyć konkretny ryjek z nickiem.
Poznanego już, bardzo miłego młodego fotografa jak i nie poznanego jeszcze pasażera się pozdrawia.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W drugą taryfa czy kolacja ze śniadankiem?dzidek pisze:Drodzy koledzy zasłużony dzień wolny miałem i mój kontakt z komunikacją miejską ograniczył się do podróży w jedną stronę linią 136Walas pisze: Jeśli w B to mijany na ul. Kleszczowej ok. 18:30 z A709.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.