Kupię, sprzedam, zamienię...
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
Rav5202 pisze:mam do zaoferowania kilka tablic nocnych oraz naklejek linii cmentarnych. kontakt PW.
TLG pisze:(...) kieruję do wszelkiej maści kontrahentów i oferentów: jeżeli którykolwiek będzie tu oferował jakiś lewy towar to wyleci z forum na zbity zad. (...)
TLG pisze:Każdy, kto będzie handlował lub wykazywał zamiar zakupu dekoracji liniowej na WAWKOMIE będzie ponosił konsekwencje wyżej wymienione. Dekoracja liniowa i informacyjna jest własnością przewoźników oraz ZTM. Nie będziemy jako forum WAWKOM pośredniczyć w paserstwie i przymykać oko na pospolite złodziejstwo.
Jak widać problem był przez nas do tej pory niezauważany. Należy więc to naprawić.
Poczytaj pare stron do tyłu, wielu coś takiego oferuje bez konsekwencjiJKTpl pisze:Rav5202 pisze:mam do zaoferowania kilka tablic nocnych oraz naklejek linii cmentarnych. kontakt PW.TLG pisze:(...) kieruję do wszelkiej maści kontrahentów i oferentów: jeżeli którykolwiek będzie tu oferował jakiś lewy towar to wyleci z forum na zbity zad. (...)TLG pisze:Każdy, kto będzie handlował lub wykazywał zamiar zakupu dekoracji liniowej na WAWKOMIE będzie ponosił konsekwencje wyżej wymienione. Dekoracja liniowa i informacyjna jest własnością przewoźników oraz ZTM. Nie będziemy jako forum WAWKOM pośredniczyć w paserstwie i przymykać oko na pospolite złodziejstwo.
Jak widać problem był przez nas do tej pory niezauważany. Należy więc to naprawić.

- Bastian
- Sułtan Maroka
Gdzieś się dyskusja rozpełza, a miejscowych moderatorów akurat nie ma, więc ja to zamknę
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Adik
Jestem zainteresowany jak jeszcze je maszMZ pisze:Czy ktoś może zbiera bilety kolejowe i byłby zainteresowany 32 biletami PKP, głównie z lat 2001-2002? Najwięcej jest wystawionych na trasę Radom - Warszawa Zachodnia (jak jeździłem na zajęcia w weekendy, to wtedy nie pasował mi żaden PKS, więc musiałem korzystać z kolei - ale tylko rano). Opis biletów: żółte, prostokątne (8,5 x 20 cm), z logiem PKP w lewym górnym rogu
. Jeśli nie ma chętnych, to bileciki wylądują w koszu, bo akurat kolejowe nie są mi do niczego potrzebne.
[ Dodano: |17 Kwi 2011|, 2011 18:09 ]
Posiadam bilety papierowe ztm oraz magnetyczne bilety 30 dniowe i inne. Wymiana na bilety lub gadżety. Mam też instrukcje obsługi Jelcz m121m, solaris u15 man lions city z itsu zafoliowane rozkłady z R9
[ Dodano: |17 Kwi 2011|, 2011 18:17 ]
masz jeszcze te bilety?esbek pisze:Mam do oddania trochę biletów (używanych) KM z Polski i Niemiec.
Oddam również w dobre ręce kasety VHS z nagraniami tramwajów. Ale bez prawa do publicznej emisji i kopiowania.
Adik pisze:Jestem zainteresowany jak jeszcze je maszMZ pisze:Czy ktoś może zbiera bilety kolejowe i byłby zainteresowany 32 biletami PKP, głównie z lat 2001-2002? Najwięcej jest wystawionych na trasę Radom - Warszawa Zachodnia (jak jeździłem na zajęcia w weekendy, to wtedy nie pasował mi żaden PKS, więc musiałem korzystać z kolei - ale tylko rano). Opis biletów: żółte, prostokątne (8,5 x 20 cm), z logiem PKP w lewym górnym rogu. Jeśli nie ma chętnych, to bileciki wylądują w koszu, bo akurat kolejowe nie są mi do niczego potrzebne.
MeWa był szybszy.Adik pisze:masz jeszcze te bilety?esbek pisze:Mam do oddania trochę biletów (używanych) KM z Polski i Niemiec.
Oddam również w dobre ręce kasety VHS z nagraniami tramwajów. Ale bez prawa do publicznej emisji i kopiowania.
http://www.youtube.com/user/esbek2
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
-
andrzejrusznica
- Kontakt: