ale na odcinku Rozbrat - patelnia sporo osób tym jeździR-9 Chełmska pisze:I niby takie 107 co 15 na tej trasie ma przeżyć renesans? Chełmska się ucieszy i skorzysta, ale pozostały odcinek? 159 jest zdecydowanie najsłabiej wykorzystywaną linią na Czerniakowskiej (po 301), a 107 to jednak jedzie w jej śladzie...
PorzÄ dki na poĹudniu (117, 519)
Moderator: Wiliam
-
Dęboszczak
Dżizus, czy tym ludziom to się kiedyś dogodzi?! Trzeba było zwiększyć częstotliwowość bo obecnie w szczycie na Kruczej ludzie ledwo się mieszczą do SU10 i bardzo dobrze że to zrobiono. Ta zmiana jest zdecydowanie na plus.Dantte pisze:Potwierdzam, sporo, ale bez przesady, żeby zwiększać częstotliwość.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Lipa pisze:Dżizus, czy tym ludziom to się kiedyś dogodzi?!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Czy przy okazji wycięcia 182 z Okęcia nie dało się wzmocnić 154 ? A może zostaje to zrobione przez wprowadzenie większego taboru ? No bo teraz przydałoby się to, (zwłaszcza) w weekendy gdzie linia 154 będzie jedyną linią na 17 Stycznia.
MZA R-4 "STALOWA"
"Stalowym autobusem po Warszawie" - Facebook
"Stalowym autobusem po Warszawie" - Facebook
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie, potrzebna jest niezła oferta autobusów w al. Krakowskiej, żeby wywalić Lipowczana z T. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
I dobrze, niech sobie jeździ nawet co 10 minut. Ale nie na Stegny.Dęboszczak pisze:ale na odcinku Rozbrat - patelnia sporo osób tym jeździR-9 Chełmska pisze:I niby takie 107 co 15 na tej trasie ma przeżyć renesans? Chełmska się ucieszy i skorzysta, ale pozostały odcinek? 159 jest zdecydowanie najsłabiej wykorzystywaną linią na Czerniakowskiej (po 301), a 107 to jednak jedzie w jej śladzie...
- Bastian
- Sułtan Maroka
No ale znów by nie było dojazdu z Okęcia do tego cholernego ZUS-u...fik pisze:17 stycznia to powinno 141 pojechać, wtedy 154 byłoby tam w ogóle niepotrzebne i spokojnie mogłoby skończyć na lotnisku.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zawsze te pół minuty do przodu, nie siej fermentuStary Pinwin pisze:Tylko i tak tram od Krakowiaków do Cyprysowej ma ograniczenie do 30 .Wywalenie przystanku Rozwojowa niewiele zmieni .
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tylko że ja z logicznego punktu widzenia rozumiem tę zamianę. ZTM doszedł do wniosku, że potrzebne jest częste 382 stare, czyli przechrzcił je na całotygodniowe 182, a żeby zmarginalizować stare 182 do linii rzadkiej i okresowej, wykorzystał numerek 382. Można było dać nowemu 382 inny numer, ale nie zmienia to faktu, że zamieszanie i tak będzie i niejedna babcia się nie połapieAdam G. pisze:absolutnym hitem jest zamiana trasami 182 i 382.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Już widzę te tłumy babć, które tym jeździły...