Eksploatacja jednotoru na Boernerowo
Moderator: Wiliam
Otóż to. Że zacytuję sama siebie z forum WMH: Zagłosowałam na 13-tkę, bo 20-tka na Kawęczyńskiej mi nie pasuje "wzrokowo", a 13-ka na terenie bemowsko-bielańskim bywała już wszędzie - Koło, Nowe Bemowo i Huta, więc czemu nie miałaby pojawić się i na Boernerowie?20 nigdy nie jeździła na Pragę, a 13 na Kole była całkiem niedaleko, no cóż....
Nie martw się, 20-ka zbyt długo na tej Kawęczyńskiej nie zagości, a jakby przesunąć o tydzień otwarcie linii na Boernerowo, to początkowo nawet wcale.MC pisze:Otóż to. Że zacytuję sama siebie z forum WMH: Zagłosowałam na 13-tkę, bo 20-tka na Kawęczyńskiej mi nie pasuje "wzrokowo", a 13-ka na terenie bemowsko-bielańskim bywała już wszędzie - Koło, Nowe Bemowo i Huta, więc czemu nie miałaby pojawić się i na Boernerowie?20 nigdy nie jeździła na Pragę, a 13 na Kole była całkiem niedaleko, no cóż....
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Do Wilanowa (w 2023 oczywiście)? Akurat ładna kolekcja numerów - 12, 13, 14.Bastian pisze:Nigdzie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dzisiaj dzięki uprzejmości miałem okazie podróżować berlinką na odcinku Radiowa/Dywizinu303 - Boernerowo - Powstańców Śl.
Czemu nie zrobiono od razu krzyżaków na skrzyżowaniu z Powstańców.
Czemu nie zrobiono od razu krzyżaków na skrzyżowaniu z Powstańców.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
Jeśli nie jesteś pracownikiem zakładu T-1 to na twoim miejscu bym się zbyt mocno tym nie chwalił, bo ktoś za podwożenie osób niezwiązanych z firmą pojazdem technicznym może mieć spore nieprzyjemności.beni pisze:Dzisiaj dzięki uprzejmości miałem okazie podróżować berlinką na odcinku Radiowa/Dywizinu303 - Boernerowo - Powstańców Śl.
Żeby je potem i tak wymieniać?beni pisze:Czemu nie zrobiono od razu krzyżaków na skrzyżowaniu z Powstańców.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
To lepiej na kilka dni zamknąć znów linie i ryć od nowa. Dobra spoko ale czy aż tak by się zużyły przez niecały rok?
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”