Mój błąd był czystym przeklawiaturzeniem.rufio198 pisze:SKM Padła na średnicy. 131 pojechał przez Cmentarnyprzewoz pisze:Właśnie coś się dzieje na średnicy podmiejskiej w kierunku zachodnim, bo puszczać zaczęli przez centralny. będę tu jeszcze za 30 minut, zobaczymy czy coś się zmieni.
[ Dodano: |19 Kwi 2011|, 2011 07:26 ]Już Ci kiedyś pisałem że nie należy wierzyć we wszystko co radio mówi.Lonik pisze:Z rana Radiostop i SSP od WWO - WDC może i do WZA.
SBL na czerwono w porannym szczycie na średnicy to norma - codziennie tak jest. Po prostu tyle jedzie pociągów że tworzy się kolejka. Niech jeszcze Zachodnia ociąga się z przyjęciem jakiegoś i korek gotowy.
Na dalekobieżnej średnicy jest inny problem - tam jest wina po części urządzeń i rozkładu. Trzy semafory są to semafory blokady dwu-stawnej ( brak żółtego), a rozkład jest ułożony jakby cała blokada była trzy-stawna. I to jest przyczyną korka.
Już ci kiedyś pisałem, że nie wiem co radio mówi, ale po uwagach sądzę że po godzinach sam z radia musisz korzystać, bo mierzysz wszystkich swoją miarką.