378
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Fakt, to by nawet miało znamiona sensu, ale z drugiej strony - PKP Kasprzaka to jest duży węzeł przesiadkowy, gdzie co rano wsiada mnóstwo osób w stronę Kasprzaka właśnie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
owszem, ale i dojazd doń dobry bo w porównaniu do dojazdu do metra mamy jeszcze 159 i 422
kiedyś pisałem o pomyśle krótkiej linii do DWZ Tunelowa z biurowców na Kasprzaka (z zaliczaniem przystanku tramwajowego na Skirniewickiej przed Kasprzaka dla wygody dojścia), ale teraz możnaby to 378 do tego wykorzystać
kiedyś pisałem o pomyśle krótkiej linii do DWZ Tunelowa z biurowców na Kasprzaka (z zaliczaniem przystanku tramwajowego na Skirniewickiej przed Kasprzaka dla wygody dojścia), ale teraz możnaby to 378 do tego wykorzystać
PURA VIDA!
Z pośród wszystkich dowozówek jakie ostatnimi czasy uruchomił ZTM (214, 331, 360) ta wydaje się być najdurniejsza (chociaż mam mocny dylemat w postaci 360
)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak widać, niewiele. Pozostaje pisać pisma o doprzystankowienie 506 i 422Lukasz436 pisze:Kurcze a liczyłem na silne 105, co z tym pomysłem?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ktoś w ZTM chyba ma niezłą biegunkę, bowiem częstotliwość wysrywania takich pseudo-linii jest ostatnio zatrważająca.Jarek pisze:Ot, ktoś nagle wysrał coś takiego.
Nawiasem mówiąc, studenci UW oraz inni pasażerowie na odcinku Metro Świętokrzyska - Nowy Świat jeżdżą jak najgorsze bydło - szkoda, że ktoś nie wysrał sobie takiego 378 z Centralnego do CNK i BUWu, moim zdaniem miałoby większy sens (do czasu zamknięcia Świętokrzyskiej, ofc).
noidea
- Bastian
- Sułtan Maroka
W sumie właśnie - było to nazwać 350 i posłać na Mariensztat...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Pan Piotr
- (XXXX)
Bastian pisze:W sumie właśnie - było to nazwać 350 i posłać na Mariensztat...
Gdziekolwiek lepiej. Nawet te 5 autobusów posłać na 175 czy 190, które mimo wysokich częstotliwości w szczycie są zatłoczone. Ale ważne, żeby ludzie jeździli jak bydło, a z nowej siedziby Zarządu Transportu Miejskiego do metra było zasilenie 151
- Bastian
- Sułtan Maroka
Akurat tam to się przyda - muszę przyznać, że na Grzybowskiej po południu jest ciężko.
Tym niemniej - powiało prywatą, trudno zaprzeczyć. Z drugiej strony - jeżeli pracownicy ZTM korzystają z komunikacji miejskiej, to akurat dobrze![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tym niemniej - powiało prywatą, trudno zaprzeczyć. Z drugiej strony - jeżeli pracownicy ZTM korzystają z komunikacji miejskiej, to akurat dobrze
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Pan Piotr
- (XXXX)
Bastian pisze:Akurat tam to się przyda - muszę przyznać, że na Grzybowskiej po południu jest ciężko.
Tym niemniej - powiało prywatą, trudno zaprzeczyć. Z drugiej strony - jeżeli pracownicy ZTM korzystają z komunikacji miejskiej, to akurat dobrze
Niby tak. W sumie mogło być gorzej. Gdyby stanęło, że siedziba ZTM ma być na Annopolu to na linię typu 378 do metra poszłoby więcej brygad.
[ Dodano: |27 Kwi 2011|, 2011 00:41 ]
Dokładnie. A później w lipcu będzie niespodzianka, że 105 jednak nie co 4 minuty, tylko co 8 albo inne ciekawe rzeczy.Jarek pisze:No cóż. Wygląda na to, że pomysł powstał dosyć nagle, skoro nie było linii 378 w ogóle w komunikacie o objazdach w czasie budowy metra. Ot, ktoś nagle wysrał coś takiego. Może w nocy z poniedziałku na wtorek. Pojeździ trochę, potem pewnie z czymś połączą, skasują. I tak w kółko. Za nasze pieniądze.
Nakurat tu strzeliłeś jak kulą w płot. Bo na 331 jeżdżą bardzo mocno wypełnione solówki (rano na Wyczółki, po południu do Metra Wilanowska).Stockholmare pisze:Z pośród wszystkich dowozówek jakie ostatnimi czasy uruchomił ZTM (214, 331, 360) ta wydaje się być najdurniejsza (chociaż mam mocny dylemat w postaci 360)