Teraz tylko Kiepskich i Usta usta. Wszystko już nie w TV w tedy kiedy leci tylko w tedy kiedy mi się chcę czyli na VOD. Bardziej wkręciłem się nie w seriale a w programy typu X-Factor, Bitwa na głosy, Polowanie na sigla itp
Seriale
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Kiedyś jakoś więcej się tego oglądało Bundy, Ostry Dyżur, Alternatywy 4 i Zmiennicy jeśli powtarzają.
Teraz tylko Kiepskich i Usta usta. Wszystko już nie w TV w tedy kiedy leci tylko w tedy kiedy mi się chcę czyli na VOD. Bardziej wkręciłem się nie w seriale a w programy typu X-Factor, Bitwa na głosy, Polowanie na sigla itp
.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Aktualnie oglądam:
-House
-Grey's Anatomy
-Desperate Housewives
-How I Met Your Mother
-Family Guy
-The Office US (choć nie wiem, czy po odejściu Steve'a Carella jeszcze mi się chce oglądać)
-Glee
nowości
-Game of Thrones
-The Borgias
Oglądałem:
-Friends
-Allo Allo
-Prison Break
-Lost
-Lie to Me
-Damages
-X-files
-Northern Exposure
-House
-Grey's Anatomy
-Desperate Housewives
-How I Met Your Mother
-Family Guy
-The Office US (choć nie wiem, czy po odejściu Steve'a Carella jeszcze mi się chce oglądać)
-Glee
nowości
-Game of Thrones
-The Borgias
Oglądałem:
-Friends
-Allo Allo
-Prison Break
-Lost
-Lie to Me
-Damages
-X-files
-Northern Exposure
OT: też lubię obejrzeć DPD.BJ pisze:Ja też to wszystko oglądam w Internecie. Telewizor przydaje się czasem o 23 jak leci "Dzień po dniu".
Bardziej o to chodziło.Bywalec pisze:Ale primoż pisał że woli korzystać z Internetu niż oglądać seriale, ale też napisał co lubi z seriali jeśli mu się zdarzy oglądać
Jeszcze jedno: Comedy Central Family zrobiło chyba jakiś maraton z Allo, Allo. Chyba ze 3 albo i 4 odcinki były pod rząd.
Ciekawy temat. Ja również się podzielę tym co oglądam/oglądałem.
Jeśli chodzi o Polskie seriale to jest tego nie dużo. Zazwyczaj to co poleci na Polsacie 2 czyli Kiepscy i Rodzina Zastępcza.
Z zagranicznych oglądam:
- House MD.
- How I Met Your Mother
- Fringe
- The Big Bang Theory
- V (2009)
- Futurama
Oglądałem:
- Prison Break
- Lost
- Flashforward
Jeśli chodzi o Polskie seriale to jest tego nie dużo. Zazwyczaj to co poleci na Polsacie 2 czyli Kiepscy i Rodzina Zastępcza.
Z zagranicznych oglądam:
- House MD.
- How I Met Your Mother
- Fringe
- The Big Bang Theory
- V (2009)
- Futurama
Oglądałem:
- Prison Break
- Lost
- Flashforward
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
Oglądam:
Dr House
Rodzinka.pl
Przepis na życie
Na Wspólnej
Moja Rodzinka (czasami)
Kiedyś oglądałem:
Zmiennicy
Świat wg Bundych
Rodzina Zastępcza
Jaś Fasola
Alf
39 i pół
Malanowski & Partnerzy (czasami)
Ranczo (tylko I seria)
Usta Usta (tylko I seria)
Hotel 52 (tylko I seria)
Chirurdzy (tylko I seria)
Ostry Dyżur (tylko I seria)
Kiedyś oglądałem:

Ja to takie ogladam:
-Allo Allo
-Moja rodzinka (My Family)
-Przepis na życie
Oglądałem:
-Ranczo
-Matki, żony i kochanki
Jakby leciało:
-Czterdziestolatek
-Bogaci Bankruci (Arrested Development)
Jeszcze była jakaś meksykańska wesja Prosto w serce
-Allo Allo
-Moja rodzinka (My Family)
-Przepis na życie
Oglądałem:
-Ranczo
-Matki, żony i kochanki
Jakby leciało:
-Czterdziestolatek
-Bogaci Bankruci (Arrested Development)
Jeszcze była jakaś meksykańska wesja Prosto w serce
No to lecim:
-W11
-Przepis na życie
-Allo, Allo
i chyba tyle. Czasami się Na Wspólnej obejrzy ale oni tam generalnie nie mają świąt, urodzin, jak u nas jest lato to u nich zima i widać, że mieszkają w Warszawie ale na tabliczce z ulicą są jakieś Nowe Sady czy coś takiego i oczywiście nigdzie nie pada, że to Warszawa. Jak W11 w Krakowie.
-W11
-Przepis na życie
-Allo, Allo
i chyba tyle. Czasami się Na Wspólnej obejrzy ale oni tam generalnie nie mają świąt, urodzin, jak u nas jest lato to u nich zima i widać, że mieszkają w Warszawie ale na tabliczce z ulicą są jakieś Nowe Sady czy coś takiego i oczywiście nigdzie nie pada, że to Warszawa. Jak W11 w Krakowie.

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dzisiaj nie twój dzień, czy co?Czotyk pisze:Czasami się Na Wspólnej obejży